podziekować EL NINO?? :P
Odpowiedzi: 20
mam cichą nadzieję ze sobie z doktorem wszystko wytłumaczylismy.i będziemy dobrymi kumplami. :D zima jest śliczna jak pada snieg i delikatnie trzczeszy pod butami.
wiedom:joanna kon:jedzie ktoś ze mną? :P
ja jadę, bez dwóch zdań :D
Dobrze, jedź :D
"...ZOBACZYMY CO Z TEGO WYNIKNIE." :lol: :lol: :lol:
A tak by the way to zwracam się z prośbą do moderatorów źeby zrbili coś z tym chłyskiem w dziewczęcej skórze bo mi przez niego zamknęli temat o "operatorach" :evil:
Naprawcie "błąd systemowy" w postaci "joasi" i otórzecie temat z powrotem
THX
kierowniczek brygady bys sie wstydził kobietę narazać na koszta. :lol: ale jak ładnie się usmiechniesz do mnie to moze da sie cos zrobić. :lol:
nie lubie go to damski szownista.jest bardzo nie kulturalny.i ma jakieś wyimaginowane uprzedzenia.nie lubi Poznania.
wiedom:joanna kon:jedzie ktoś ze mną? :P
Przylaczam sie.
Ale ty joasiu placisz za wszystko. :mrgreen:
joanna kon:jedzie ktoś ze mną? :P
joanna kon:ja wyjeźdźam do keni.jedzie ktoś ze mną? :P
Zapewne niejaki DoktorX by sie chetnie wybrał :mrgreen:
wy o zimie a moze lepiej pogadać o lecie?słoneczko ,plaźa, ciepłe kraje no i te toplessy!!!!ja wyjeźdźam do keni.jedzie ktoś ze mną? :P
Nie nawidzę zimy!
Widze ze niektorym tez sie malutko poprawi :mrgreen: .
Corben:El – powiedz tylko jak ty to zrobiles.
Od lat "wielkie umysly" kombinuja jak tu kontrolowac pogode – a Ty tak po prostu wylaczyles zime.
Masz w domu jakies centrum sterowania ?
W tym rzecz źe wielkie umysły kombinują a wystarczy, źe skombinuje malutki to od razu pogoda ię zmienia :mrgreen: :lol:
No to tez wina El'a :lol: (nareszcie nie wszystko idzie na psa teraz na Niego wszystko) :D
kurde ja nie wiem jakim cudem ale się przeziębiłem:(
EL – to poprostu prawa a reczej lewa reka Boga wiec niema problemow z takimi ...... to tylko tak robi w wolnym czasie :wink: A myslisz ze ten wieloryb co na plazy lezal to kogo byla wina :?: :lol:
El – powiedz tylko jak ty to zrobiles.
Od lat "wielkie umysly" kombinuja jak tu kontrolowac pogode – a Ty tak po prostu wylaczyles zime.
A przyblakal sie, to przeciez nie pogonie. Niech jest :wink: :P .Kuba:Wow, El Nino, masz juź nawet własnego rzecznika prasowego. Gratuluje!
Ivaho:
Z przykroscia w imieniu El Nino informuje ze nie jest on w stanie wam odpowiedziec gdyz obecnie przepływa on w kierunku wybrzeźa Ekwadoru i północnego Peru. (PAP)
Wow, El Nino, masz juź nawet własnego rzecznika prasowego. Gratuluje!
EL NINO:Skoro zalatwilem cieplote tej zimy, to pasuje yayka odpierdzielic w jakie wzorki :P :wink: .SLAY3R:EL NINO:A na Boze Narodzenie bedziecie kurna swoje yayka malowac :P :P .
Chyba na wielkanoc :lol:
To jaki se wzorek zapodasz :?: ;)
Skoro zalatwilem cieplote tej zimy, to pasuje yayka odpierdzielic w jakie wzorki :P :wink: .SLAY3R:EL NINO:A na Boze Narodzenie bedziecie kurna swoje yayka malowac :P :P .
Chyba na wielkanoc :lol:
a co z karpiami ?? zostawiamy na wielkanoc :P