Podwójny proces ati2evxx.exe

Witam, mam pytanie czy jest to normalne na mojej liscie procesów jest wyświetlony dwa razy plik lub proces ati2evxx.exe. Moja karta graficzna to ATI Radeon 9600pro 128 MB ze sterownikiem ATI Catalyst Control Center wersja 06.5

Na moim Komputerze jest ten plik w trzech folderach: C:\WINDOWS\system32 ;
C:\WINDOWS\system32\ReinstallBackups\0000\DriverFiles i w folderze C:\WINDOWS\system32\ReinstallBackups\0001\DriverFiles

Mógł by mi ktoś powiedzieć czy mogę jeden z tych procesów wyłączyć ?

Odpowiedzi: 1

1. To jest normalne
2. Wyłączyć mozesz nawet oba i taż nic złego się nie stanie - tyle, że działanie w samym managerze niewiele Ci da, bo jeszcze i w usługach trzeba grzebnąć.
Na to ile razy na dysku plik się pojawia - w tych lokalizacjach - nie patrz, bo aktywny doastęp jest tylko do tego w system32, a w tych dóch podkatalogach są swoiste "kopie zapasowe" - na co zresztą ich nazwy wskazać Ci winny.
Rebe
Dodano
29.06.2006 16:47:10
  • paul@plx 29.06.2006 22:26:18

<font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="3">Dzieki za tą rade no i tez w usługach na to patrzyłem ale tam są tylko dwie nazwy kture mają coś z ATI wspólnego mianowicie: Ati HotKey Poller i ATI Smar. Ale najdziwniejsze jest w tym że obydwa procesy wymagają różną pamięć w menadzerze. Jeden bierze okolo 852 K a ten drugi 1.392 K. Ale to napewno nie jest istotne.. <br><br>Dzieki jeszcze raz <br> </font></font></font>

paul@plx
Dodano:
29.06.2006 16:42:16
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1