podwójne lopgowanie do user'a
Jest to dla mnie wielki i uciąźliwy problem. za kaźdym razem gdy loguje sie do mojego profilu, poprostu włąca sie tylko monitor antywirusowy i tapeta, i dalej juz nic sie niedzieje, nic , nawet nie drgnie. Daje wtedy wyloguj, i wchode jeszcze raz i juz wswzystko cacy, jest tak jak powinno, moge pracować. I tylko takie źeczy dzieją sie w moim profilu:/ . Dzieje sie tak dopiero od 4 dni.
mój konfig : WinXP sp2 + latki, Kaspersky Anti–Virus, Zone Alarm (Freeware),
pomózcie plis.
mój konfig : WinXP sp2 + latki, Kaspersky Anti–Virus, Zone Alarm (Freeware),
pomózcie plis.
Odpowiedzi: 10
w podglądzie zdarzeń niema zadnych błędów , jewst tylko ostrzezenie co do mojego profilu
damiancore:
a jak to mozna spradzic bo aź tak sie nie orientuje?
przede wszystkim sprawdz co sie dzieje w podgladzie zadazen start =>> uruchom eventvwr
a co do wymiany plików robi sie to za pomoca konsola odzyskiwania
a jak to mozna spradzic bo aź tak sie nie orientuje?
moze sa uszkodzone pliki : userinit.exe winlogon.exe
Win XP pro sp2
jaki Ty masz system??
mam taki błąd, ale usługe "telefonia" mam wyłączona od "zawsze", instalowałem tylko "Tapeciaźa Pro" , ale na innych profilach on tez działa i nic się dzownego nie dzieje
Coś instalowałeś 4 dni temu ?? Patrzyłeś do podglądu zdarzeń (Start –> Uruchom –> eventvwr.msc) czy nie ma błędów ??
Przesz perałem parę stron i tam są tylko problemy z długim logowaniem (no chyba źe źle szukałem) , a mnie się poprostu zawiesza i nic nie dzieje,
hmm. Spróbuj wpisać w szukajke forumową długie logowanie czy inne takie coś. Problem jest w miare podobny, więc moźe i rozwiązanie będzie takie samo ??
Strona 1 / 1