Podroz w czasie
Oto jak wygladalo centrumxp 3 lata temu.
Odpowiedzi: 10
theboss78:EL NINO:Wiemy. W tamtym czasie jeszczes w pampersy lał, a myszke ciagnales po podlodze bos myslal ze to samochodzik :mrgreen: :mrgreen: .gieras:tak daleko pamiecia nie siegam :wink:
EL NINO z tego co napisales wnioskuje, ze kiedys spelniales role opiekunki do dzieci :wink:
Mam racyje :?:
A za efekty tej opieki do dziś widać tu i ówdzie :mrgreen:
EL NINO:Wiemy. W tamtym czasie jeszczes w pampersy lał, a myszke ciagnales po podlodze bos myslal ze to samochodzik :mrgreen: :mrgreen: .gieras:tak daleko pamiecia nie siegam :wink:
EL NINO z tego co napisales wnioskuje, ze kiedys spelniales role opiekunki do dzieci :wink:
Mam racyje :?:
Wiemy. W tamtym czasie jeszczes w pampersy lał, a myszke ciagnales po podlodze bos myslal ze to samochodzik :mrgreen: :mrgreen: .gieras:tak daleko pamiecia nie siegam :wink:
tak daleko pamiecia nie siegam :wink:
ok sory, poprostu źle to odebrałem, ale często spotyka się opinie, źe tego typu gazety czytają tylko osoby kompletnie nie znające się na niczym i chciałem w ten sposób temu zaprzeczyć
pIEKAr:mynio:przecieź czytanie gazet to źaden wstyd
a kto tutaj mówi o wstydzie ?? coyote_xp raczej chodziło, źe nie tylko on interesuje się gazetą "Ekspert" !!
Tak piekar mądrze gadasz,właśnie o to mi chodziło :D
mynio:przecieź czytanie gazet to źaden wstyd
a kto tutaj mówi o wstydzie ?? coyote_xp raczej chodziło, źe nie tylko on interesuje się gazetą "Ekspert" !!
mynio:przecieź czytanie gazet to źaden wstyd
przecieź czytanie gazet to źaden wstyd
Fajnie :) .Widzę źe nie tylko ja Eksperta czytam :D
Strona 1 / 1