podlaczanie n6600 do netu via bluetooth – problem z netsh
Witam wszystkich serdecznie. przeszukalem archiwum ale nie udalo mi sie znalezc satysfakcjonujacej odpowiedzi. na stronie ktorejadres podaje: http://www.arjunprabhu.com/blog/archives/2005/03/30/nokia–6600–internet–over–bluetooth–how–to
jest opisany manual jak udostepnic neo na nokie 6600
mam problem z krokiem dotyczacym obslugi netsh
otoz po wlaczeniu programiku i wpisaniu opcji install wszystko dziala ale po dodaniu add intyerface "your lan int. name" full wyswietla mi sie blad: interfejs x nie istnieje, o tej nazwie nie jest zarejestrowany w routerze. jakim routerze? moim sieciowym? czy mrouterze z pcsuite? jak sprawdzic nazwe interfejsu zarejestrowana w routerze? mam neo 2 mbit i 4 kompy podpiete 2 lapy i 2 pc. wsjo na wxp. nazwa sieciowa lapa do laptopww comam robic?
dzieki z gory za podpowiedz
jest opisany manual jak udostepnic neo na nokie 6600
mam problem z krokiem dotyczacym obslugi netsh
otoz po wlaczeniu programiku i wpisaniu opcji install wszystko dziala ale po dodaniu add intyerface "your lan int. name" full wyswietla mi sie blad: interfejs x nie istnieje, o tej nazwie nie jest zarejestrowany w routerze. jakim routerze? moim sieciowym? czy mrouterze z pcsuite? jak sprawdzic nazwe interfejsu zarejestrowana w routerze? mam neo 2 mbit i 4 kompy podpiete 2 lapy i 2 pc. wsjo na wxp. nazwa sieciowa lapa do laptopww comam robic?
dzieki z gory za podpowiedz
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0