Podkrecanie procesora
Witam.
Od niedawna mam kompa i posiadam AMD Athlon XP 1700,1,47GHz ,amm pytanie czy mozna go jakos podkrecic.
ZA pomoc serdeczne dzieki.
––– SLAY3R –––
Dział windows xp nie jest odpowiedni do twojego apytania. Przeniosłem topic do działu sprzęt.
Pozatym poszukaj, na forum było kilka topiców na ten temat.
Od niedawna mam kompa i posiadam AMD Athlon XP 1700,1,47GHz ,amm pytanie czy mozna go jakos podkrecic.
ZA pomoc serdeczne dzieki.
––– SLAY3R –––
Dział windows xp nie jest odpowiedni do twojego apytania. Przeniosłem topic do działu sprzęt.
Pozatym poszukaj, na forum było kilka topiców na ten temat.
Odpowiedzi: 2
:twisted: :twisted: :twisted: Zanim zaczniesz sie brać do podręcania magistrali FSB poczytaj o tym do ilu moźesz go podkręcić i wogule o overclockingu!!!
A duźo znajdziesz na:
:arrow: www.chip.pl
:arrow: www.twojepc.pl
:arrow: www.pcworld.pl
Ja akurat teź mam Athlon XP 1700+ i mi śmiga jak marzenie tylko dokupywałem jeszcze 256 DD RAM–u. Po podkręceniu procek "wydaje z siebie" więcej ciepła (to chyba kaźdy wie) i bedziesz potrzebował dobrago chłodzenia. :twisted: :twisted: :twisted:
A duźo znajdziesz na:
:arrow: www.chip.pl
:arrow: www.twojepc.pl
:arrow: www.pcworld.pl
Ja akurat teź mam Athlon XP 1700+ i mi śmiga jak marzenie tylko dokupywałem jeszcze 256 DD RAM–u. Po podkręceniu procek "wydaje z siebie" więcej ciepła (to chyba kaźdy wie) i bedziesz potrzebował dobrago chłodzenia. :twisted: :twisted: :twisted:
Podnies czestotliwosc FSB.
Strona 1 / 1