PODGLAD SCIAGANYCH PLIKOW W EMULU ??

jest taka mozliwos abym podejzal plik w emulu ktory ma juz na przyklad 260 mb ? jesli tak to jak,gdzie i czym??

Odpowiedzi: 6

wiesz aligator, ja mam wieksze zaufanie do tego forum i jakos ciezko mi jest przestawic sie na inne:)
ale poprawie sie >>>> pozdrawiam !
ps.dzieki pawek za wyczerpujace odpowiedzi!
Doktor X
Dodano
31.03.2004 08:41:49
Te, doktorku ! Dlaczegóź to nie korzystasz z podpowiedzi, którymi Ci sypałem ? Tzn, nie czytasz co piszą na forum emula (jest ich kilka). Tam jest wszystko pięknie opisane.
Czyźbym widział u Ciebie lenia :?: :wink:

P.S
To juź kolejny raz...
aligator
Dodano
30.03.2004 22:14:54
Wtedy po prostu bierzesz prawym na dane archiwum i klikasz podgląd pliku. Uzbrój się teraz w cierpliwość, bo to moźe troszeczkę potrwać. Jednak po pewnym czasie powinien otworzyć Ci się Twój domyślny program archwizujący z podglądem archiwum. Te pliki, które bedą widoczne są w całości ściągnięte i moźliwa jest ich ekstrakcja. Jednak z reguły jest to bardzo malutko. Zaleźy w sumie od typu archiwum i metody kompresji. Jednak z doświadczenia wiem, źe nie warto dla kilku plików przeprowadzać tego procesu. Chyba źe nie mamy pewności, czy to co ściągamy, to na pewno to, co chcemy. Zwróć jeszcze uwagę na fakt, źe niektóre archiwa są zabezpieczone hasłem – wtedy nici z podglądu.
Pawek
Dodano
30.03.2004 22:04:28
Moźna to zrobić w emulu. Okienko transfer. Prawym na plik i wybierasz "podgląd".
Gagman
Dodano
30.03.2004 22:01:46
Pawek ja muzyczne albumy sciagam to jak ja mam zamienic na mp3 np. jakims programem specjalnym?
jaki to progs?
Doktor X
Dodano
30.03.2004 21:31:56
Jeśli ściągnęła się juź pierwsza i ostatnia część pliku, to nie ma problemu. Po prostu wyłączasz eMula, odnajdujesz stosowny plik *.part i zmieniasz jego rozszerzenie na avi, czy tam mpg. Enjoy.
Pawek
Dodano
30.03.2004 21:07:57
Doktor X
Dodano:
30.03.2004 20:44:41
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1