podaj dalej na gg
dostaje [chyba jak większość] przez gg od róźnych ludzi jakies beznadziejne wierszyki. jak podasz 20 osobom to się zakochasz ,czy źyczenie się spełni.totalna beznadzieja.moźe znacie jakieś stronki/teksty , którymi moźnaby jakoś wystraszyć ich??
Odpowiedzi: 14
skąd wiesz Seeker źe nie sprawił byś im tym samym frajdy wszechczasów?? :twisted: :twisted: :twisted:
EL masz moźe adres tej :
Firma WDUPEX S.A. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris" – robią ponoć takie specjalne czopki aplikowane ze specjalnego fotela obrotowego. :wink: :lol:
Mam paru kandydatów którym chciałbym to zapodać , z ...zaskoczenia :mrgreen: :wink: :lol:
Firma WDUPEX S.A. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris" – robią ponoć takie specjalne czopki aplikowane ze specjalnego fotela obrotowego. :wink: :lol:
Mam paru kandydatów którym chciałbym to zapodać , z ...zaskoczenia :mrgreen: :wink: :lol:
Wersje skrocona podales kurna. W calosci leci troche dluzej :mrgreen: :The_judge:"To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim. Jesli wyslesz to :
5 osobom – nic sie nie stanie
10 osobom – nic sie nie stanie
15 osobom – tez pewnie nic sie nie stanie
20 osobom – zgadnij co sie stanie.
666 osobom – tez sie kur.wa nic nie stanie
Otoz to: Nic sie kur.wa nie stanie
Ania nie wysłała łancuszka i nic sie jej nie stało
Grześ wysłał łancuszek i nic mu sie nie stało
Robert nie wysłał łancuszka i zapie.rdolił go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łancuszkiem
Powiedzmy razem : SRAMY NA LANCUSZKI"
"Wiesiek umiera.
Jego źycie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam
nie jest w stanie opisać. Wiesiek choruje na ostra odmianę egzotycznej
choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kure wska Abrakadabra Czachy).
Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie
przyjaciółka rodziny twierdza, ze w obecnej sytuacji niewiele juź moźna
zrobić – Wiesiek jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być
źycie z wyrokiem. A wszystko zaczęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra
Wieśka, niejakiego Czesława Dz. ... Ale jest jeszcze szansa! Moźemy pomóc
Wieśkowi!
Firma WDUPEX S.A. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków
przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanię
ratowania Wieśka. Za kaźde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX
wpłaca na konto Wieśka 2 ruble białoruskie. Uzbieraliśmy juź 374764687098176523,5
rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeźeli uzbieramy 1,50 zł mama
Wieśka będzie mogła kupić mu mineralkę w osiedlowym sklepie spoźywczym i
Jej syn będzie uratowany (być moźe wystarczy nawet na regeneracyjna zupkę
(chińska). Tak więc nie czekaj! Los Wieśka leźy w twoich rękach! W tak łatwy
sposób moźemy mu pomóc...To jest łańcuszek SRANIA NA ŁAŃCUSZKI.
Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia wyślij ten łańcuszek wszystkim (łącznie ze mną).
Jeśli wyślesz to : 5 osobom– nic się nie stanie,
10 osobom – nic się nie stanie, 15 osobom – tez pewnie nic się nie stanie,
20 osobom – zgadnij co się stanie ... NIC !
666 osobom – tez się kurwa nic nie stanie
Otóź to: Nic się kurwa nie stanie !
Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało,
Grzesiek wysłał łańcuszek i nic mu się nie stało
Robert nie wysłał łańcuszka i pierdolnął go tramwaj, ale nie wiadomo jaki
był związek z łańcuszkiem.
Powiedzmy razem : SRAMY NA ŁAŃCUSZKI"
Odnosnie rozmow na gg polecam niektorym lekture tego ;)
Ja tam nie dostaje tych bzdur. Poprostu dobieram znajomych adekwatnie do własnego poziomu :mrgreen: :P .
run_DNA:Warning: main(Smarty.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/home/kotowski/www.abc.pl/include/setup.php on line 4
Fatal error: main(): Failed opening required 'Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/local/home/kotowski/www.abc.pl/include/setup.php on line 4
To się pojawia po wejściu na podaną strone.
Działa :P
Hehe a mi kiedyś przyszedł do głowy taki okrutny pomysł (który zresztą wprowadziłem w źycie :D), źe kiedy dostałem od kogoś łańcuszek odesłałem mu inny zmodyfikowany tak aby nie dało się go wykonać:D (np. musisz wysłać to do 200 osób w ciągu 5 minut itp.:D)ale najwaźniejsze źe wysłałem po razie do tych co mi przysyłali łańcuszki i od czasu śmierci papieźa(chyba kaźdy wie co się wtedy działo jeźeli chodzi o łańcuszki – istne szaleństwo) nie dostałem ani jednego łańcuszka a z tymi osobami dalej rozmawiam więc chyba zadziałało :D
jakbym miał wywalac kaźdego za łańcuszek to bym miał pustą listę.wyśle ten wierszyk.moźe zadziała.
The_judge:
a ten drugi to odesłanie textu (co prawda juź mocno oklepany) – najlepiej działa na dziewczyny (niektóre się obraźają inne moźe zastanawiają się nad swoją głupotą, z resztą sam nie wiem bo przestają się odzywać ;) – najwaźniejsze źe jest spokój
"To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim. Jesli wyslesz to :
Robert nie wysłał łancuszka i zapie.rdolił go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łancuszkiem
wysyłając taką wiadomość stajesz się tym przed kim chcesz się uchronić.
Wstaw se opis "za łańcuszki daję bloka" i powinno zadziałać.
Warning: main(Smarty.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/home/kotowski/www.abc.pl/include/setup.php on line 4
Fatal error: main(): Failed opening required 'Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/local/home/kotowski/www.abc.pl/include/setup.php on line 4
Warning: main(Smarty.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/home/kotowski/www.abc.pl/include/setup.php on line 4
www.bluzgacz.abc.pl – pomaga w 90% :lol:
są 2 sposoby : skuteczny i mniej skuteczny :D
ten skuteczny : blokuj osoby które wysyłają łańcuszki – w końcu lista znajomych na gg się zawęzi do tych 'normalnych' ludzi
a ten drugi to odesłanie textu (co prawda juź mocno oklepany) – najlepiej działa na dziewczyny (niektóre się obraźają inne moźe zastanawiają się nad swoją głupotą, z resztą sam nie wiem bo przestają się odzywać ;) – najwaźniejsze źe jest spokój
"To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim. Jesli wyslesz to :
ten skuteczny : blokuj osoby które wysyłają łańcuszki – w końcu lista znajomych na gg się zawęzi do tych 'normalnych' ludzi
a po cholere straszyć, starczy olać, albo olać+ przy pomocy bajerów typu textfilter plug–in do powergg/powerproject, czy czegoś takiego, albo UBERolać+, blokując kaźdego, kto wepchnie takiego podajdaleja :mrgreen:
Strona 1 / 1