poczta
od 2 dni prubuje wejść na swoją poczte na o2.pl i na wp.pl ale na zadną nie moge wejść :( nikt na 100% mi chasełka nie podmienił ni nic ... ale czemu nie moge wejść ...
a jeszcze jak zakładałam kolejno poczte na gazeta.pl to wyskakiwało źe trzeba włączyc obsługe cookie czy coś takiego .... gdzie to sie włancza (mam IE)
a jeszcze jak zakładałam kolejno poczte na gazeta.pl to wyskakiwało źe trzeba włączyc obsługe cookie czy coś takiego .... gdzie to sie włancza (mam IE)
Odpowiedzi: 4
dzięki, działa :)
1.Uruchom IE
2.Klinij na menu Narzędzia ––> opcje internetowe...
3.klik na zakładke Prywatność
I teraz musisz sprawdzić czy:
1.Suwak ustawiony jest na poziom "Średni" (jesli nie to ustaw.
2.Kliknij na przycisk Zaawansowane i sprawdź czy nie masz zaznaczonej opcji "zastąp automatyczną obsługe plików cookie" (jesli jest zaznaczona to odznacz)
Pozdrawiam
Damian
2.Klinij na menu Narzędzia ––> opcje internetowe...
3.klik na zakładke Prywatność
I teraz musisz sprawdzić czy:
1.Suwak ustawiony jest na poziom "Średni" (jesli nie to ustaw.
2.Kliknij na przycisk Zaawansowane i sprawdź czy nie masz zaznaczonej opcji "zastąp automatyczną obsługe plików cookie" (jesli jest zaznaczona to odznacz)
Pozdrawiam
Damian
hmm... ale coś dziwne dziwne .. bo sprawdzałam poczte z innego kompa i działą a u mhnie nie :(
narzedzia/opcje internetowe/prywatnosc...
swoja droga z o2 ja mam jez problem wczoraj zmienilem haslo i na www przyjmuje tylko nowe a progeram pocztowy tylko stare :(:((:(:
swoja droga z o2 ja mam jez problem wczoraj zmienilem haslo i na www przyjmuje tylko nowe a progeram pocztowy tylko stare :(:((:(:
Strona 1 / 1