Poczta Polska hehe :))))) HELP

Witajcie kochani forumowicze... :] wyjde pewnie na kretyna ale co tam :]

Musze wyslac kilka paczek i oczywiscie nie wiem jak wypelnic te druczki na poczcie a tej kobity przy okienku nie bede sie ciagle pytal gdzie co wpisac bo jzu sie glupio na mnie patrzy :/ [zawsze tylko wielkosc KB ustalalem ;) a nie jakies druczki wypelniac]

czy byscie mi pomogli wypelnic te druczki w 3 przypadkach wysłania paczki? co gdzie wpisac albo wypelnijcie za mnie tak zebym juz nic nie musial jej gadac przy tym okienku :D

1. WYSYŁAM PACZKE DO JANKA Z WARSZAWY. JA PŁACE ZA PRZESYŁKE. JANEK MA TO TYLKO ODEBRAĆ.

2. WYSYŁAM PACZKE DO JANKA Z WARSZAWY. JANEK MA ZAPŁACIC ZA JEJ ZAWARTOŚĆ 199 zł I ZA PRZESYŁKE

3. WYSYŁAM PACZKE DO JANKA Z WARSZAWY. JANEK MA ZAPŁACIC ZA JEJ ZAWARTOŚĆ 199 zł ALE ZA PRZESYŁKE PŁACE JA

Powiedzmy ze moj adres to:

Rumcajs Hałabala
ul. Podmostowa Karton 7
66–666 Wypierdkowo

Jego adres to:

Janek Dzbanek
ul. XXX
99–999

Moze jakby ktos mogl zapisac sobie te druczki wypełnic...

http://www.cennik.poczta.lublin.pl/wzory/wzor_paczka.html
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/wzory/wzor_przekaz.html

...zaznaczyc przypadek wysyłki i wpisał w te druczki i wyslal mi na maila bylbym baaaaaardzo wdzieczy :) a jesli to za duzo klopotu to trudno moze bedzie inna kobita i jakos sie naucze to wysylac :D

pozdrawiam...
ps. temat powazny :D jak masz mnie zbluzgac to nie odpowiadaj :P ;)

Odpowiedzi: 4

i wlasnie po to na kazdej poczcie masz wzory jak wypelniac druczki. a jak nie ma to podejdz do okienka nad ktorym wisi znaczek "I" i pytaj bez obaw
The_judge
Dodano
16.03.2005 14:10:09
Jak chcesz czekać na kase ok. 2 tygodni to twój wybór :lol:
Tyle czasu poczta obraca twoje pieniąźki jak wysyłasz za pobraniem. Masz konto bankowe :?:
spiderko
Dodano
06.03.2005 23:14:06
ok przepraszam :(
KoRnias
Dodano
06.03.2005 22:26:59
KoRnik:
wyjde pewnie na kretyna ale co tam :]
............ a tej kobity przy okienku nie bede sie ciagle pytal gdzie co wpisac bo jzu sie glupio na mnie patrzy :/

Myślę źe nam/ mnie głupio się czyta takie posty – czyli na to samo wychodzi.

KoRnik wiecej szacunku dla siebie samego miej :?
Seeker
Dodano
06.03.2005 22:06:50
KoRnias
Dodano:
06.03.2005 16:08:42
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1