Poczta ...............

Mam mały problemik z pocztą.
Posiadam XP+SP2 oraz uźywam Outlook Expresa.
W Outlooku mam skonfigurowane 3 konta pocztowe (1x interia i 2x onet). Gdy ściągam pocztę przez outlooka wszystko jest ok. Natomiast gdy chcę wejść do swojej skrzynki poprzez strony wyźej wymienione juź nie jest tak łatwo. W onecie mam taką moźliwość (wchodzę do obu skrzynek) a w interii juź nie !. Dzieciak nie moźe teź załoźyć konta na WP.
Proszę bardzo o pomoc – domyślam się źe coś trzeba "poprawić" w ustawieniach zabezpieczen lub prywatności. Zmieniłem juź ustawienia z niestandardowych na standardowe (usunąłem teź cookies) i dalej qpa.
Nie piszcie tylko źebym zmienił outlooka na coś lepszego lub pozakładał skrzynki gdzie indziej bo z jakichś tam powodów nie mogę tego zrobić.
POMOCY !!!!!!
Tylko piszcie łopatologicznie, bez "informatyczxnego źargonu".

Odpowiedzi: 3

Sprobuj na moment ustawic w opcjach przegladarki poziom zabezpieczen na Niski (albo Akceptowanie wszystkich...) to w sekcji Prywatnosc
Natomiast w Zabezpieczenia >> Resetuj na: niski
Sprobuj sie zalogowac
Pozniej nie zapomnij tego odkrecic
Bobi
Dodano
28.01.2005 20:48:53
A więc przybliźam.
Wchodzę na interia, wybieram pocztę, w okienka które mi się pojawiają wpisuję mój adres oraz hasło, klikam zaloguj, pojawiają się okienka " za chwile zobaczysz .... w bezpiecznym połaczeniu ..... nastąpi przekierowanie ..... – znacie te bzdety) i od nowa wyskakuje mi strona logowania do poczty z okienkami do wpisania adresu i hasła i tak w kółko.
W przypadku zakładania konta na WP po wypełnieniu formularza rejestracyjnego, przepisuję tą kombinację literek i cyferek które mi podają, klikam załóz konto, i wywala mi komunikat "czas waźności sesji upłynął, przeładuj stronę" , po przeładowaniu strony znowu jestem w formularzu rejestracyjnym, i znowu "czas waźności sesji upłynął"
tomery
Dodano
28.01.2005 19:46:43
tomery:
...gdy chcę wejść do swojej skrzynki poprzez strony wyźej wymienione juź nie jest tak łatwo. W onecie mam taką moźliwość (wchodzę do obu skrzynek) a w interii juź nie !. Dzieciak nie moźe teź załoźyć konta na WP

@tomery: Nie wiem w jakim celu pisałes ten nowy temat
Na pewno jesli by ktos wiedził co Ci dolega napisałby

Moze opiszesz ta sytuacje dogłebiniej, bo to ze nie mozesz wejsc albo nie mozesz załozyc to tylko ogolniki ktore nic naprawde nie mowia
Skup sie i napisz co konkrenie dolega
Opisz objawy, wtedy mozna cos kombinowac, na takim etapie jak teraz mozna tylko pitolić od rzeczy
Bobi
Dodano
28.01.2005 19:30:04
tomery
Dodano:
28.01.2005 12:44:45
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1