Poczta 1gb za FRIKOOOO ;–) wypas
Taka poczte juz mozna zakladac na jednym z portali (nie wiem czy nie moge zareklamowac:) ) [pierwiastek tlen ] :wink:
Odpowiedzi: 20
r.ziomber:Jednak na O2 trzeba troche uwazac – ta domena jest wylistowana w kilku RBLach, przez co czasem maile nie dochodza z tych kont do adresatow :)
Coś w tym jest, miałem przypadek źe podzieliłem plik na 5 części, wysłalem i po 2 czy 3 dniach otrzymałem maila źe wiadomość nie została wysłana :roll:
Jednak na O2 trzeba troche uwazac – ta domena jest wylistowana w kilku RBLach, przez co czasem maile nie dochodza z tych kont do adresatow :)
konto juz mam od dawna ! zaletą jest to źe sprawnie i szyko działa :) a i TLEN jako komunikator jest spoko
Duze konta pocztowe moga sie do czegos przydac:
E–Dek – program umozliwa wygodne przechowywanie plikow na skrzynkach e–mail :)
E–Dek – program umozliwa wygodne przechowywanie plikow na skrzynkach e–mail :)
Nie home jest wporzo, ja znam facia który za małe opłaty daj kilku gigowe poczty, koleś jest spox bo go znam, ale nie chce mi się płacić np, 10 zł/rok bo moim zdaniem nie ma sensy, ale załaczniki sa tez bezograniczenia :)
Home.pl –> 1GB od jakiegos czasu, bez ograniczenia na zalaczniki od zawsze.
Ja mam na Interii 100MB, a i tak wszystko za pośrednictwem The Bat'a leci na hdd.
wole gazete.pl "tylko" 250mb ale za to załącznik max 20mb
po wpisaniu na goglach Poptray beta 3.1 pierwszy link mowi wszystko :wink:mefisto_k:A moźesz mi bardziej opisać go?? i z kąd moge zrobić sobie download tego softa co ?? Napisz do mnie na gg 2858706!!!
A moźesz mi bardziej opisać go?? i z kąd moge zrobić sobie download tego softa co ?? Napisz do mnie na gg 2858706!!!
ja mam poczte na onecie i ciekawy program Poptray beta 3.1 wypas mi sie podoba szybki podglad skrzynki na kazdym serwerze wp onet o2 itp
fije:Moim zdaniem to tylko marketingowy chwyt, po co komu taka wielkość, jak i tak wiekszośc uzytkowników uzywał jakiś programów pocztowych typu Bat i ściaga pocztę na dysk. 100MB skrzynki myślę spokojnie do wszystkiego wystarczą.
Jam masz konto na tlenie to nie potrzebne ci źadne programy pocztowe wystarczy komunikator tlen, który automatycznie pokazuje nadejście nowej wiadomości i nie musisz sciągać na dysk.
A onet i niech sema, ale najszybciej tam oim zdaniem obejśc zabezpieczenia, a na wp.pl to juź nie mówić!!!! Tak łatwo źe 3latek by zchakował poczte na wp.pl :D:D:D
Moim zdaniem to tylko marketingowy chwyt, po co komu taka wielkość, jak i tak wiekszośc uzytkowników uzywał jakiś programów pocztowych typu Bat i ściaga pocztę na dysk. 100MB skrzynki myślę spokojnie do wszystkiego wystarczą.
Ale jak widac czasy sie zmieniaja i czekam teraz na oneta 1gb : – )
1 GB (czyli 1024 MB), antyspam i antywirus, 3 adresy. Za darmo!
jeste, ,jest, chociaz ostatnio bylo jeszcze 250mb.
mefisto_k:Jeśłi chodzi Ci o o2.pl to za friko jest 250mb ,a nie 1GB??? :?
jak 250mb zobacz dokladnie jest 1 gb ;–)
hmmm.... to zle trafil, bo na tlenie tego malo jesttheboss78:gieras:tylko kto ten 1gb wykorzysta 8)
Jak to kto?Ktos kto lubi 10x dziennie dostawac spam.
Jeśłi chodzi Ci o o2.pl to za friko jest 250mb ,a nie 1GB??? :?
gieras:tylko kto ten 1gb wykorzysta 8)
Jak to kto?Ktos kto lubi 10x dziennie dostawac spam.