Po wyświetleniu ekranu powitalnego "Windows" dysk przestaje pracować i system przestaje si

Po wyświetleniu ekranu powitalnego "Windows" dysk przestaje pracować i system przestaje się wgrywać. Miałem obraz dysku, który wykonałem kilka miesięcy temu. Obraz był już wgrywany i wszystko było OK. Obecnie po wgraniu obrazu sytuacja powtarza się tzn [b]"Po wyświetleniu ekranu powitalnego "Windows" dysk przestaje pracować i system przestaje się wgrywać"[/b] Co może być tego powodem? Jak rozwiązać ten problem? Dziękuję za podpowiedzi. Romek

Odpowiedzi: 4

Dziękuję za zainteresowanie. Postanowiłem zainstalować system od nowa. Przeprowadziłem format partycji na której był zainstalowany WIN XP. Podczas instalacji, [b]win[/b] [b]zawieszał się w momęcie sprawdzania zgodności dysku[/b]. Zlikwidowałem wszystkie partycje i podzieliłem dysk (SATA) od nowa. Instalacja poszła. Co było tego przyczyną nie wiem. Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie. Romek
roman1955
Dodano
09.11.2007 23:57:33
Przywracanie systemu miałeś włączone ?? Jak tak to można próbować przywrócić rejestr - [url]http://support.microsoft.com/kb/307545/pl[/url] - ja bym przywrocił tylko pliki software i system Zanim zabierzesz się za przywracanie to w konsoli odzyskiwania sprawdź dysk pod kątem błedów poleceniem chkdsk /p /r
Żółty
Dodano
08.11.2007 23:48:17
W trybie awaryjnym to samo
roman1955
Dodano
08.11.2007 23:33:51
Tryb awaryjny działa ?? System wolny od "niepożądanych gości" ??
Żółty
Dodano
08.11.2007 23:31:52
roman1955
Dodano:
08.11.2007 23:27:57
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1