po uruchomieniu systemu otwarty katalog Common

od 2 dni jak odpalam xp na pulpicie jest otwarty katalog C:\Program Files\Common

co może być tego powodem i jak to usunąć? 

Odpowiedzi: 1

Start -> Uruchom -> msconfig i sprawdź czy nic tam nie widać

Dodatkowo sprawdź czy w Opcjach folderów -> Widok masz zaptaszona opcję "Przywróc poprzednie okna folderów ... " - jak masz to odznacz.

Żółty
Dodano
23.03.2007 00:30:49
  • Bobi 23.03.2007 14:32:21

Pamiętam, że swego czasu ostro dywagowaliśmy na temat otwierających się katalogów po starcie systemu, a to system32 a to moje dokumenty.<br>Ręki sobie nie dam uciąć, ale coś mi świta, że w jednym z tematów, ktoś (nie pamiętam kto, być może nawet ja) ustrzelił działająca solucję.<br>Teraz za cholerę nie mogę tego znaleźć.<br>

• xeritx 24.03.2007 01:21:40

<P>żółty raczej nic z tych żeczy nigdzie niema nic o folderze Common</P> <P>A o co chodzi z solucją?to do bobiego</P> <P>-------------------------</P> <P>ten mój problem to nie odosobniony przypadek , ta całe otwieranie folderu ma cos wspólnego z grami online wp.pl</P> <P>poczytam i napisze co sie dowiedziałem&nbsp;</P> <P>-------------------------</P> <P><STRONG>Nie pisz, proszę, kilku&nbsp;postów pod sobą a uzywaj opcji edycji jak chcesz cos dopisać.</STRONG></P> <P><STRONG>Żółty</STRONG></P>

• xeritx 24.03.2007 02:01:56

w logu znalazłem coś takiego(wkleje to normalnie bo mi sie jakoś dziwnie strona otworzyła tak wręcz ubogo) O4 - HKLM\..\Run: [Onet.pl AutoUpdate] C:\Program Files\Common Files\Onet.pl\AutoUpdate.exe /tsr myśle że to jest ten powód napiszę co się stało pżniej teraz ide spać

xeritx
Dodano:
22.03.2007 16:41:15
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1