Po uruchomieniu IE 6 zawieszenie nowozainstalowanego systemu.

Witam wszystkich! Przeszukiwałem forum, ale nie mogę nic znaleźć. Problem wygląda następująco: - instaluję czystego XP z SP2, jest ok - podłączam net, jest ok - uruchamiam Mozille, wciąż ok, - odpalam Internet Explorera żeby pobrać aktualizacje Windows -> zawiesza się cały system, pomaga tylko restart, i od tego momentu wiesza się system chwilę po każdym uruchomieniu, - przy ponownym uruchomieniu znika zapora windows i występuje już bardziej znany problem: "Z powodu niezidentyfikowanego problemu system Windows nie może wyświetlić ustawień Zapory systemu Windows". Instalowałem personal firewalla i dopoki blokuje IE jakikolwiek dostęp do neta jest ok, ale wtedy nawet nie chce pobrac aktualizacji windows. Macie jakieś rozwiązanie? Czy aktualizacje windows załatają problem? Z góry dzięki za szybką odpowiedź. Supern.

Odpowiedzi: 1

Wygląda na jakiegoś syfa. Spróbuj tak: 1. ściągnąć autopatchera 2. odciąć fizycznie kompa od netu 3. zainstalować system od zera 4. zainstalować i użyć autopatchera 5. zanistalować firewalla 6. zainstalować antywirusa 7. podpiąć fizycznie kompa do netu 8. uruchomić windows update
kierofca
Dodano
02.11.2007 18:14:29
supern
Dodano:
02.11.2007 17:20:39
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1