Po restarcie problem z siecia lan

Witam mam taki problem : -pojawil sie problem z dostepem do internetu -zrobiłem format prez płyte xp zainstalowałem sterowniki pierw plyta glowna i tp i td tak jak to powinno przebiegac zrobiłem reset i neta nie bylo a przed restartem byl -jestem uzytkownikiem sieci bezprzewodowej lan -przed restartem nie bylo zadnych wirusów po restarcie adware profesional wykazal ze jest jakis syf w plikach systemowych -sterowniki sa orginalne i tp i td -Po restarcie siec dziala ale nie otwieraja sie zadne strony i nie dziala gg polaczenie z dostawca jest wszystkie bramy ip i tp i td sa ok -sformatowalem wszystkie dyski ktore posiadam jeden odlanczalem przy ktorej to kolejnej z rzedu probie formata -probowale zainstalowac windows 2000 NT po zainstalowaniu oprogramowania d-link do karty sieciowej wyskakiwal komunikat o bledzie biale litery na niebieskim tle (nie bylo to zrzucanie pamieci fizycznej na dysk) przez dyskietke startowa nie probowalem formatowac. Mam nadzieje ze dobrze opisalem ten problem :( Help:(:(:(

Odpowiedzi: 0

zinobt
Dodano:
20.03.2008 15:08:37
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0