plyty DVD >4,7Gb ?
jestem laikiem w tych sprawach, chce przegrac sobie plytke DVD od kumpla jednak ma ona mojemnosc prawie 7 Gb a ja mam kupione plytki 4,7 Gb, co to za plyty o wiekszesz pojemnosci ? czy mozna je normanie kupic czy to jakies specjalne plyty ?
Odpowiedzi: 4
Decrypter stosujemy gdy płyta jest zabezpieczona,jeźeli nie po co ?
Ale faktycznie,obetniesz film Shrink'iem lub Clone DVD 2.
Niestety przy kompresji z 7 Gb widać juź arty na ekranie.
Ceny nośników DL powoli spadają,moźe po nowym roku będzie moźna je kupić za bardziej sensowne pieniądze.
Ale faktycznie,obetniesz film Shrink'iem lub Clone DVD 2.
Niestety przy kompresji z 7 Gb widać juź arty na ekranie.
Ceny nośników DL powoli spadają,moźe po nowym roku będzie moźna je kupić za bardziej sensowne pieniądze.
Mozesz to przegrać ! Korzystając DVD Decrypter , który umozliwia z dekodowanie zawartosci plyty DVD na dysk twardy ! Pozniej porogramem DVD Shrink obcinasz ok 4 GB filmu jednoczesnie porgram ten umozliwia nagranie obcietego filmu na zwykla plyte 4.7 GB !!! To dziala na 1000000 % Sam go uzywam tych porogramów od 2 lat !!! Dobre sa do przegrywanie chronionych plyt z wyporzyczalni filmow np Bevery Hills !!! :D
no to kicha, nie przegram sobie stinga :(
To płyty dwuwarstwowe – mozna takie i do nagrywania kupić – o ile nagrywarka DL obsługuje, ale skórka nie jest warta wyprawki, bo cena nosnika jest iście zaporowa – wiele filmów mozna za te pieniądze kupić.
Strona 1 / 1