Płyta Asusa vs ASRock
Mam zamiar kupic sobie płytke asusa P4800–X ,848P czy ktos wie cos o tych płytach i jak sie sprawuja czy sa lepsze od ASRock P4i45E ,845 no oprucz źe ASUS ma AGPx8.Tak ogułem ktura sie bedze lepjei sprawowała. 8)
Odpowiedzi: 8
Tak tylko ze moj kumpel ma ASrocka i win98 to chodzi mu jak by chcial a nie mugł i bios samoczynnie sie resetuje morze trafił jakas felerna.
Tak tylko ze moj kumpel ma ASrocka i win98 to chodzi mu jak by chcial a nie mugł i bios samoczynnie sie resetuje morze trafił jakas felerna.
asrock nie jest zly mam u siebie na drugim kompie model K7S8x spisuje sie bardzo dobrze a stabilnosc nic nie ma do rzeczy
Przemeksik:
lepiej asusa niz asrocka (jak na jednym forum gosciu napisal "dupnaskała") :lol: napewno bedzie stabilniejszy
Głupota obie płyty w sprzyjających warunkach będą stabilne. Co wyście się tak stabilności uczepiliście...
lepiej asusa niz asrocka (jak na jednym forum gosciu napisal "dupnaskała") :lol: napewno bedzie stabilniejszy
ja bym wybrał asus–a nawet gdyby był to gorszy model i to jeszcze zalezy co kombinujesz przy kompie :P
Przy normalnej pracy – to obie płyty oferują dobrą jakość. Tylko w przypadku ASRock nie ma mowy o jakimś większym podkrecaniu. No i jeszcze uwaga na te dziwne konstrukcje A.G.I.! Nie kaźda karta graficzna poprawnie w tym pracuje. Ale teź nie kaźda płyta tej firmy ma to coś. Więc radzę to omijać.
Pewno, źe ASUS. Ale jeźeli wogóle nie grzebiesz przy komputerze to Asrock będzie zupełnie wystarczający (Asrock naleźy do Asusa i jest marka słabsza, ale nadal niezła, tak jak Logitech i Labtech).
Strona 1 / 1