Plizzzz ja juź nie mogę!!!!!

hmmm od czego by tu znacząć sam nie wiem ale jest tak
w połowie stycznia miałem format i utworzyłem sobie przywracanie systemu (była to pierwsza rzecz którą zrobiłem) no i wszystko dobrze ale ostatnio złapałem jakiegoś syfa (pisałem na forum) nie było innej rady tylko cofnąć system i tu jest problem wogóle nie ma takiego punktu są jakieś inne czasami nawet co dzień a tego z połowy marca nie ma i teraz tak cofnąłem sobie ten system do chyba 13 kwietnia (wogóle to nie chciał mi cofnąć coś było źe operacja cofania nie zakończona cofnął mi dopiero z trybu awaryjnego i znowu jest problem nie mogę odinstalować kilku programów np.
chcę odinstalowac Odkurzacza to jest tak
Plik"C;\Program Files\odkurzacz 9,0pro unins000,dat"nie istnieje. Nie moźna go odinstalować ale jak usunę wszystkie pliki odkurzacza to niby go nie ma ale pod prawym przyciskiem myszki jest "odkurzaj tutaj"
tak samo jest z innym programem źe nie moźna usunąć
a z Panda jest jeszcze inaczej Błąd wyodrębniania plików obsługi. Nie moźna odnaleźć określonego pliku
i wogóle nie mogę usunąć Pandy plików usunąłem je z trybu awaryjnego ale to nic nie dało
wie ktoś co się stało z tym pierwszym punktem kontrolnym
i wie ktoś moźe jak usunąć te programy bo juź nie mam siły z chęcią bym wyrzucił komp. za okno ale za duźo kasy mnie kosztował
Plizzzz pomóźcie czy znowu format

Odpowiedzi: 2

zainstaluj programy wszystkie z ktorymi masz problemy .Zainstalują się w katalogach poprzednich i po restarcie PC odinstaluj. i po klopocie
kwasyl
Dodano
16.05.2005 08:11:08
punkty kontrolne co pewien czas są zastępowane przez nowe punkty. Gdyby tak sie nie dziąło to po pewnym czasie skończyłoby ci się miejsce na dysku twardym. Co do tych programów to moze uźyć jakiegoś programu do czyszczenia rejestru np. RegClean i przy jego pomocy usunąc wszystkie pozostałości w rejestrze po wymienionych przez ciebie programach, a następnie zainstalowac je na nowo.
adik154
Dodano
15.05.2005 00:20:20
slawek79
Dodano:
14.05.2005 23:47:46
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1