Pliki uźywane przez system? – nie moźna skasować
Witam wszystkim.
Zainstalowałem sobie nie dawno Viste (tak tylko zobaczyć co nowego wprowadzono), ale nie zabardzo mi się spodobał i postanowiłem go ręcznie usuwać spod XPka i tu zaczęły sie problemy. Co drugi plik/folder jest uźywany przez system (tak przynajmniej jest napisane). Próbowałem teź w trybie awaryjnym – to samo! Co mogę jeszcze zrobić aby usunąć wszystkie pliki Visty oczywiście bez formatowania partycji?
Zainstalowałem sobie nie dawno Viste (tak tylko zobaczyć co nowego wprowadzono), ale nie zabardzo mi się spodobał i postanowiłem go ręcznie usuwać spod XPka i tu zaczęły sie problemy. Co drugi plik/folder jest uźywany przez system (tak przynajmniej jest napisane). Próbowałem teź w trybie awaryjnym – to samo! Co mogę jeszcze zrobić aby usunąć wszystkie pliki Visty oczywiście bez formatowania partycji?
Odpowiedzi: 6
Ok ustawiłem ten AllowAllPaths tylko teraz nie wiem jaka jest komenda do usunięcia katalogu z wszystkimi plikami i katalogami, Nie wiem czy coś źle wpisuję, ale parametry "/s" i "/q" nie działają.
Przeczytaj sobie na forum o AllowAllPaths
Bobi:
Żadne pliki nie sa wspóldzielone? Spróbuj w konsoli odzyskiwania.
RD /s /q ściezka_do_katalogów_visty
Nic z tego: "Odmowa dostępu"
Żadne pliki nie sa wspóldzielone? Spróbuj w konsoli odzyskiwania.
Obydwa NTFS
Dwa pytania:
jaki masz system plików na partycji z Vistą??
jaki masz system plików na partycji z XP??
jaki masz system plików na partycji z Vistą??
jaki masz system plików na partycji z XP??
Strona 1 / 1