pliki rejestru
Witam
wiem źe napewno jest gdzieś ale jak czeba coś znaleść to niemoźna. A mój problem to: gdzie na dysku jest zapisywany rejestr systemu. wiem źe są to 2 pliki ale które i gdzie.
wiem źe napewno jest gdzieś ale jak czeba coś znaleść to niemoźna. A mój problem to: gdzie na dysku jest zapisywany rejestr systemu. wiem źe są to 2 pliki ale które i gdzie.
Odpowiedzi: 10
to faktycznie moźliwe bo ostatnio uaktualnienie strasznie długo się ładują a chodziły szybciej. Ale trudno trzeba przeczekać asz ten tłok sie rozładuje i dopiero sprubuje coś poczytać :)
EL NINO:
Pewnie masz pirata i zostales "zbanowany" na stronach M$. RIA juz Cie ma :mrgreen: .
Nie wiem, EL NINO, jak to jest z tymi stronami MS, ale większość z nich wczytuje się ostatnio mocno wolno – z objawami takimi jakie Mateuszpi opisał.
Podejrzewam, źe są mocno przeciąźone – userzy biorą wszystko jak leci przed zmianą zasad.
nie dostałem banana. FBI nie wpadło do mnie do domu :) i uaktualnienia pobieram normalnie. :D
Pewnie masz pirata i zostales "zbanowany" na stronach M$. RIA juz Cie ma :mrgreen: .
jeśli to ten link to ja niemoge go otworzyć
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
otwieranie trwa bardzo długo, pojawia się na górze strony tytuł, ale za moment wszystko znika i pojawia się brak strony
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
otwieranie trwa bardzo długo, pojawia się na górze strony tytuł, ale za moment wszystko znika i pojawia się brak strony
Jak nie dziala, jak dziala ? W kulki lecisz :P .Mateuszpi:
niestety niemoge go otworzyć
dzięki o to chodziło :D
Pewnie Ci o system i software szło, a do tego jeszcze by się sam, security i default przydały coby komplet mieć
Rebe:
Moźe nie dwa, a ciut więcej w:
%root%system32config zaś jakie to pliki ?
To juź sprawdzisz sam moźesz się przy tym posiłkowac informacjami z linku do "przywracania rejestru" podawanego m.in. przez EL NINO.
link znalazłem ale niestety niemoge go otworzyć pojawia się informacja
Nie moźna wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web moźe mieć problemy techniczne lub moźe być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Spróbuj wykonać następujące zadania:
Kliknij przycisk Odświeź lub spróbuj ponownie później.
Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.
prosze powiedź kture to pliki bo ja tej informacji za źadne skarby świata nie znajde. Widzialem nazwy tych plików kilka razy ale wyszły mi z głowy. prosze.
Moźe nie dwa, a ciut więcej w:
To juź sprawdzisz sam moźesz się przy tym posiłkowac informacjami z linku do "przywracania rejestru" podawanego m.in. przez EL NINO.
Strona 1 / 1