Pliki nie do usunięcia ???!!!!!!
Witam, mam pewien problem. Postaram się opisać go bardzo szczegółowo. Niedawno sformatowałem partycje systemową na moim dysku (partycja C: na której zainstalowany był Windows), natomiast drugiej partycji (D:) nie formatowałem. Dodam ze formatowałem za pomocą płyty z Windowsem Xp Professional (niebieskie menu otwierane za pomocą nacisniecia dowolnego klawisza podczas uruchamiania komputera z włozona płyta WinXp). Następnie na partycji C: od nowa zainstalowalem Winde. Wszytsko jest ok poza jednym, na dysku D:, którego "nie ruszałem" pojawiły się 2 pliki, których nie da sie usunąć i w ogole ich nie widać (nawet z zaznaczona opcja "pokaź ukryte..."). Pliki te widzi tylko program Disk Investigator, nie zajmują miejsca (o Kb)a ich nazwy to – "CA906PHB"
i "CAIF8TMN". Powtarzam źe plików nie da się usunąć, znajdują się w folderze, nie zajmują miejsca (0kb), i nie są widoczne przez Windowsa nawet z opcją Pokaź ukryte,a jedynie przez Disk Investigator. Nie jest to bardzo uciąźliwe ale nie moge usunąc tego foldera bo pisze ze tam sa te pliki ktorych nie mozna skasowac. Macie jakieś pomysły ? Z góry dzieki. Pozdrawiam
i "CAIF8TMN". Powtarzam źe plików nie da się usunąć, znajdują się w folderze, nie zajmują miejsca (0kb), i nie są widoczne przez Windowsa nawet z opcją Pokaź ukryte,a jedynie przez Disk Investigator. Nie jest to bardzo uciąźliwe ale nie moge usunąc tego foldera bo pisze ze tam sa te pliki ktorych nie mozna skasowac. Macie jakieś pomysły ? Z góry dzieki. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 1
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=49302
Strona 1 / 1