pliki exe msconfig alt ctr del
wiem ze duzo jest o tym tematow.. ale nic mi nie pomoglo..
nie dzialaja pliki exe.. ani mscofig altctrl del i regedit... nie moge odpalic hijacka bo po jawia sie na chwile i znika;/ prosze o pomoc
nie dzialaja pliki exe.. ani mscofig altctrl del i regedit... nie moge odpalic hijacka bo po jawia sie na chwile i znika;/ prosze o pomoc
Odpowiedzi: 10
zakreconyy:
pliki exe nie chodza wiec antivira nie odpale... [gadu gad dziala i niektore gierki ;p]
i msconfig cmd takie rzeczy po chwili znikaja a najgorsze jest to ze jak cos sie zwali nie moge procesu wylaczyc ALT CTRL DEL bo tez znika okno;/
Poczytaj tu: http://groups.google.pl/group/microsoft.public.windowsxp.configuration_manage/browse_thread/thread/2e107a7d23fb09bc/cd6c9b9c0d891563
Podobnie moźesz teź uźyć HiJackThis.com
a zaraz czy regedt32 to dobry ? a zaczelo to sie chyba od tego ze na neo wyklacyzlem zapore;/ wyskakuja mi alerty [zeby spywara sciagnac] i net sie kisi ledwo chodzi
wlasnie skanuje mks–em
nie znalazlem plikow b duzych w system32 jedynie najwieksze to 1mb z groszami... a co do SET pliku nie udalo mi sie go odnalesc [mam xpo na d dysku ":P] ale ani na c ani na d niema nawet 'jedynie setup+ set~~/.
nie znalazlem plikow b duzych w system32 jedynie najwieksze to 1mb z groszami... a co do SET pliku nie udalo mi sie go odnalesc [mam xpo na d dysku ":P] ale ani na c ani na d niema nawet 'jedynie setup+ set~~/.
na dysku C: znajduje sie plik o nazwie set gdzie otworz go i zawartośc wklej na forum
Zobacz w katalogu Windows/system32 czy nie masz tam plików *.com wielkości 2b.Np. regedit.com;cmd.com.Tak miałem ,to jakiś robal.Moźna je usunąć.
Mozesz tez sprobowac z wersja Live Linuxa. Odpalasz go i tak jak w poscie wyzej wchodzisz na http://skaner.mks.com.pl itd.
Odkręć dysk i idz do kesia podepnij go jako "Slave" zpodaj www.mks.com.pl http://skaner.mks.com.pl/ i po sprawie tylko źe troche pracy
Albo jakiś antywirus uruchamiany z cd/flopa ,albo próba – o ile przeglądarka chodzi – skorzystanai z on–line AV.
masz szczescie;p wpisuje ale znika zeby zbaczyc co pisalo to zrobilem zrzut :D
wszystko normalnie w CMD – microsoft windos xp wersja 5.1.2600 copyright 1985–2001 microsoft corp.
d:\document and setings\spire>
slucham dalej... pliki exe nie chodza wiec antivira nie odpale... [gadu gad dziala i niektore gierki ;p]
i msconfig cmd takie rzeczy po chwili znikaja a najgorsze jest to ze jak cos sie zwali nie moge procesu wylaczyc ALT CTRL DEL bo tez znika okno;/
wszystko normalnie w CMD – microsoft windos xp wersja 5.1.2600 copyright 1985–2001 microsoft corp.
d:\document and setings\spire>
slucham dalej... pliki exe nie chodza wiec antivira nie odpale... [gadu gad dziala i niektore gierki ;p]
czy ukazuje sie jakiś komunikat??
sprawdz:
start=>> uruchom CMD
set path >C:\set.txt podaj całą zawartość pliku set na forum, który znajduje sie na dysku C:
sprawdz:
start=>> uruchom CMD
set path >C:\set.txt podaj całą zawartość pliku set na forum, który znajduje sie na dysku C:
Strona 1 / 1