Plik stronnicowania

Mam win xp na dysku Primary partycja D. Drugi dysk mam jako slave i mam tam dwie partycje. Xp utworzyl mi pierwsza jaka C a druga jako E. Zmienilem sobie nazwe C na F. Zainstalowalem na F pare programow. Potem wyjąlem dysk slave a po ponowym podlaczeniu on mi zas pozmienial nazwy partycji i zas mam C, no i programy nie chca chodzic:/ A jak chce zmienic mu nazwe na F to pisze ze jest tam plik stronnicowania:/ i nie moze zmienic:( Moze ktos wie jak z tym uporac?

Odpowiedzi: 4

juz mi sie udało..:) we właściwościach Pamięci wirtualnej ustawilem zeby system to kontrolowal:) i bez problemu juz moglem usunąć ten plik i zmienic litere partycji:)
Chiconyy
Dodano
10.06.2005 17:19:04
wiec tak.... we wlasciwosciach jest zaznaczone "bez pliku..." na kazdeej partycji oprocz systemowej D :( Plik pagefile.sys jest i na C i na D :/ wiec ja juz nic nie rozumie...:/ a moze z konsoli da sie pozmieniac litery dysku ?
Chiconyy
Dodano
10.06.2005 13:58:31
W tych ustawieniach ... mam zaznaczone "bez pliku stronnicowania" :/ no i jakies dwa pliki mi sie utworzyly na tej partycji. pafefile.sys i PDOXUSRS.NET A komunikat dokladnie brzmi podczas zmiany nazwy litery dysku: Ten wolumin zawiera plik strony.
Chiconyy
Dodano
10.06.2005 13:18:36
Przenieść tego swapa mozesz bez problemu poprzez :
moj komputer – zaawansowane – wydajność – ustawienia – zaawansowane – pamięć wirtualna – zmień – i tam juź sobie dopasuj gdzie go chcesz mieć – potem ustaw i ok.

Tyle co do sposobu postępowania przy zmianie rozmiaru i połoźenia.

Inna wersja – wyłącz swapa na chwilę – zrestartuj, podmień litery włącz swapa.
Rebe
Dodano
10.06.2005 12:53:20
Chiconyy
Dodano:
10.06.2005 12:44:49
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1