plik JAR ale brak JAD
Mam na dysku grę Colin mcrae rally na komórkę le problem jest w tym źe posiadam tylko plik JAR. co mam zrobić aby uzyskać plik JAD?
Z góry dziekuje za wszystkie wskazówki.
Z góry dziekuje za wszystkie wskazówki.
Odpowiedzi: 9
Cala aplikacja znajduje sie w pliku .jar to on jest najwazniejszy. Np: Nokie z Symbianem ktore mialem potrzebowaly wylacznie pliku .jar, plik informacyjny jad nie byl niezbedny. Ale z samym jad, nic nie zrobisz
jesli masz tylko plik jad to nic nie zwojujesz. Ten plik przechowuje tylko informacje na temat pliku jar.
w okienku "przeglądaj" gdzie wybiera się aplikację do zainstlowania jest tylko obsługiwany jeden format plikow .jar nie da sie go zmienic na .jad wiec ich nawet nie widac. Aplikacje ktorych plik mam tylko z koncowka .jar wchodzą na telefon bez problemu(niekiedy w jednym folderze jest .jad i .jar ale w nokia pc suite .jad jest wogule nie potrzebny). Jednak w niektore aplikacje ktore sciagnelem mają tylko plik .jad i w tym jest problem :| (sorki jesli bardzo poplątałem;p)
recol:
wgrywam programem nokia pc suite i mam do wyboru tylko typ plików .jar
PC suita nie urzywałem zbyt długo ale czy nie jest czasam tak źe pliczki jad i jar powinny być w jednym folderze i mieć tą samą nazwę ? I wtedu po wybraniu jad–a jar jest wgrywany automatycznie ?
wgrywam programem nokia pc suite i mam do wyboru tylko typ plików .jar
Nie ma takiej mozliwosci zeby był.
Jakto 'nie czyta' ?
jad mi nie czyta
Jakto 'nie czyta' ?
a jest moźe program który z jad zrobi jar ?? mam nokie 3100 i jad mi nie czyta potrzebuje jar :?
Dziękuje bardzo za pomoc, uźyłem JAD Makera i juź moge śmigać na komórce w Colina :wink: .
JadGenerator, JADMaker
Strona 1 / 1