Plik dpnhupnp.dll nie został...
Witam
Podczas instalacji windowsa Xp wyskakuje mi komunikat źe
Pozdrawiam
Podczas instalacji windowsa Xp wyskakuje mi komunikat źe
Takie coś pokazuje mi się kilkakrotnie tyle źe za kaźdym razem nie moźe skopiować innych plików. Płyta z Windowsem jest na 100% sprawna (nie porysowana itp.). Próbowałem juź na kilku płyatch z win xp i sp2, za kaźdym razme to samo. Proszę o pomoc.Plik dpnhupnp.dll nie został poprawnie skopiowany...
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 15
Po godzinie wykryło 75000 errors i stwierdziłem ze dalsze testy nie mają sensu, pamięć juź moge wy..bać przez okno.
Właśnie zapuściłem memtest i po 2 minutacg wykrył 3000 errors. Po jakiś 2 godzinahc napisze ile bedzie. To chyba ta pamieć do niczego sie nie nadaje.
Czasami juz po pol godzinie widzisz ze pamiecia mozesz przez okno rzucic, a czasami dopiero po 24 godzinach :P .
Dyskietkie juz zrobilem wszystko chodzi, tylko jeszcze chciałem sie dowiedzieć ile mam testować te 256RAMU??
For Windows, unzip the package into a directory like C:\memtest, insert a
blank floppy into your a: disk drive and run the install.bat file. As the
install prompts you, to use memtest directly, leave the disk in the drive
and reboot your machine.
Tak trudnio w readme spojrzeć ?
blank floppy into your a: disk drive and run the install.bat file. As the
install prompts you, to use memtest directly, leave the disk in the drive
and reboot your machine.
Tak trudnio w readme spojrzeć ?
zassalem http://nowe.pl/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=106&lid=908
ale teraz nie moge tego zainstalować na dyskietce. Moźe mi ktoś napisać jak to mam zrobic??
ale teraz nie moge tego zainstalować na dyskietce. Moźe mi ktoś napisać jak to mam zrobic??
Na mnien ie licz, bo nie mam awersję do dysgooglii.
To ja mam chyba zła werse. Moźe mi ktoś podać link do wersji która odpala się z dyskietki???
Kiedy się wieszał?
Toź memtest chodzi z dyskietki bezpośrednio.
Inna sprawa, źe jeźeli wieszął się i inny to prawdopodobieństwo tego ,źe RAM będziem ocno powalony jest b.duźe.
Jedyn co z tą kością w tkaim wypadku mozesz zrobić to próbować jej uzywać w jakimś komputerze z w98 – ten systme jest znacznie mniej czuły na łędy pamięci – jakieś problemy mogą występować, ale pracować sie daje z reguły.
Nim do tesów przejdzesz dokładnie oczyść grzebień kości z brudu ,a i samą kość odkurz. Czasem taka operacja przynosi nieoczekiwanie uzdrawiający efekt.
Toź memtest chodzi z dyskietki bezpośrednio.
Inna sprawa, źe jeźeli wieszął się i inny to prawdopodobieństwo tego ,źe RAM będziem ocno powalony jest b.duźe.
Jedyn co z tą kością w tkaim wypadku mozesz zrobić to próbować jej uzywać w jakimś komputerze z w98 – ten systme jest znacznie mniej czuły na łędy pamięci – jakieś problemy mogą występować, ale pracować sie daje z reguły.
Nim do tesów przejdzesz dokładnie oczyść grzebień kości z brudu ,a i samą kość odkurz. Czasem taka operacja przynosi nieoczekiwanie uzdrawiający efekt.
Jak mam ją sprawdzić???
Niestety gwarancji nie mam na nią. Próbowałem włoźyć tą pamięć do innego Pc i przetestować memtestem ale komputer sie wieszał i nic nie zrobilem.
Nie przekonasz się dopóki jej nie obsadzisz i przetestujesz np. Memtestem, GoldMemory.
Jest szansa, źe moźe będzie działać, jeśli po jej zamontowaniu znów dostaniesz jakiegos "reada" – raczej walnięta.
Masz gwarancję na ta kosć? Reklamuj.
Jest szansa, źe moźe będzie działać, jeśli po jej zamontowaniu znów dostaniesz jakiegos "reada" – raczej walnięta.
Masz gwarancję na ta kosć? Reklamuj.
zmienilem RAM w PC i wszystko zainstalowało się bez problemowo;] Teraz sobie przypominam źe czasami pojawial mi sie komunikat
Mam jeszcze pytanie czy ta pamięć na której nie chciało się zainstalować nadaje się do uzytku???Pamięć nie moźe być "read"
ERROR 5 – nawet jeźlei instalację zakończysz, system odpalisz ti i tak:
1. nie wiadomo na czym i kiedy się wysypie.
2. Problemu nie rozwiąźesz, bo – jeźeli to ten RAM to tylko szlag Cię będzie trafiał z róźną częstotliwością , a za sprawą braku stabilności tego xco na dyskach związany.
1. nie wiadomo na czym i kiedy się wysypie.
2. Problemu nie rozwiąźesz, bo – jeźeli to ten RAM to tylko szlag Cię będzie trafiał z róźną częstotliwością , a za sprawą braku stabilności tego xco na dyskach związany.
Próbowałem na dwóch napędach i to samo się dziła. Zaraz spróbuje z inna pamiecia.
Strona 1 / 1