Płatne mp3
Jako, źe dorwałem dobrą pracę i przechodzę na legalne oprogramowanie, mam pewne pytanie:
Kilka dni temu zainteresowałem się serwisem listen.com, z którego za opłatą moźna pobierać pliki mp3 i całe albumy. Jednakźe po skontaktowaniu się z obsługą klienta dowiedziałem się, źe nie–rezydenci USA nie mogą korzystać z ich usług.
Tak więc szukam innego temu podobnego serwisu, z którego mógłbym zasysać mp3'ki (rzecz jasna płatnie) i nie biegać do sklepów po płytki.
Proszę o pomoc, wiem, źe jest kilka takich serwisów, jednak nie znam ich adresów.
Kilka dni temu zainteresowałem się serwisem listen.com, z którego za opłatą moźna pobierać pliki mp3 i całe albumy. Jednakźe po skontaktowaniu się z obsługą klienta dowiedziałem się, źe nie–rezydenci USA nie mogą korzystać z ich usług.
Dear Karol Lipnicki,
Thank you for contacting Rhapsody Support and for your interest in our service.
Unfortunately, due to licensing restrictions, RHAPSODY's digital music on demand subscription service is available to US residents only.
We are working on expanding our subscription service outside of the US in the future.
Thank you for contacting us.
Regards,
Rhapsody Support
Tak więc szukam innego temu podobnego serwisu, z którego mógłbym zasysać mp3'ki (rzecz jasna płatnie) i nie biegać do sklepów po płytki.
Proszę o pomoc, wiem, źe jest kilka takich serwisów, jednak nie znam ich adresów.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0