platforma U3
Witam
Szanowni forumowicze mam pewien delikatny problem - kupiłem Pendriva firmy Kingston U3 Data Traveler 1GB i tu jest problem co do pracy w/w urządzenia - jako zwykły pendriv działa O'K ale jeżeli chodzi o platformę U3 to już jest PROBLEM, wogóle nie potrafie jej zainstalować. I tu tkwi mój jak by to powiedzieć "sęk" nie wiem czy urządzenie jest felerne - czy ja jestem do d... czy może jest inna przyczyna.
Mam gorącą prośbę proszę o fachową radę (poradę) co mam zrobić żeby było dobrze :-) mniemam że TU na tym forum jak zresztą zawsze bywało uzyskam wyczerpującą odpowiedź i pomoc
pozdrawiam adam.pl
Odpowiedzi: 1
Strona 1 / 1
<P><STRONG><EM>Witam </EM></STRONG></P> <P>Przeczytałem polecony przez Ciebie artykuł ale nic nowego z niego nie wynika - dalej nie wiem dlaczego nie działa moja platforma <STRONG>U3 </STRONG>?? a przyczyna jest dalej nieznana hmm ciekawe że nie działa ten program (U3) na wersjach legalnych (<STRONG>windows XP Profesional</STRONG>) czyli na tych które pobierają aktualizacje, na pirackich kopiach działa bez problemowo, ciekawe zjawisko :-) czyli konkludując hmm chyba czas na jakieś zmiany. Co do problemu to dalej wisi, więc kolejny raz zwracam sie fo forumowiczów o pomoc (jeśli takowa jest możliwa) </P> <P><STRONG><EM>pozdrawiam adam.pl</EM></STRONG></P>