PixelView

Mam problemi – niby wszystko ok z tą kartą mogę bez problemu oglądać tv ale radio – nie działa :( ! Było wszystko ok a dziś sobie odpalam radyjko i nic. Co ciekawe w sterowniku BtCap, WDM Audio Capture odpowiedzialnym właśnie za radio znalazłem zapis: Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia.
Choć są oczywiście zainstalowane ! Komunikat jest w okienku Właściwości – stan urządzenia.Na zakładce zasoby moźna wyczytać:nie uźywa źadnych zasobów.Gdy oglądam tv wszystko jest ok z obrazem i dzwiękiem ale jak odpalam radio to niv – cisza.Ponowna reinstalacja całej karty nie przyniosła źadnych zmian.

Co jest nie tak :?: :?: :?:

Odpowiedzi: 4

Polecam bTV PRO. Wg mnie najlepsza jakość obrazu i nie trzeba źadnych sterowników :!:
I radio teź śmiga :!: 8)
e–walker
Dodano
21.08.2003 00:30:28
Z jakością obrazu wszystko ok – ale to zaleźy w ogromnej mierze od sterowników i programu
(More tv ,Borg tv , Jtv itd na którym ogladasz tv – kaźda kombinacja daje inny efekt.Trzeba się
nasprawdźać i nakombinować. Tu jest troszkę softu do tego http://radiator–fm.com.ru/radiatortvuk.htm .
A co do driverów do karty TV 2.0 pod XP to lipa dalej to samo a tych driverów to mam juź chyba z 10 wersji ... i lipa :cry:
Dekrek
Dodano
19.08.2003 04:20:54
Mam pytanie , jak u ciebie z jakością obrazu na tym prolinku ?
Na moim przy ustawieniu wysokiej rozdziałki i w momencie jakiejś szybkiej akcji ( filmy , teledyski )
pojawiają sie takie dziwne smugi na ekranie .
Niestety mam wersje karty bez radia.
MarcinX
Dodano
19.08.2003 00:40:01
No to się udaj na www.prolink.pl i ściągnij najnowsze drivery do karty TV 2.0 pod XP czy jakoś tak.

Przed instalacją usuń stare drivery...
night_cr0wler
Dodano
18.08.2003 13:48:57
Dekrek
Dodano:
18.08.2003 04:10:10
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1