Piszcie tutaj o tym forum...
Ok zczaiłem juź swój błąd sorry.
Przyjmijmy źe nie było sprawy
jeźeli chcecie :wink:
Przyjmijmy źe nie było sprawy
jeźeli chcecie :wink:
Odpowiedzi: 14
Więc dzięki za pokazanie mi mojego błędu.
I to do wszystkich
:arrow: radzę uwaźać na tym forum ja juź się sparzyłem :?
I to do wszystkich
:arrow: radzę uwaźać na tym forum ja juź się sparzyłem :?
takich jak Ty, a w wiekszosci jeszcze gorszych, bo nie kumajacych nic bylo i bedzie wiele. Ty przynaj,mniej zrozumiales (taka mamy nadzieje) jaki blad popelniles, a niektorzy bawili sie tak dlugo, ze mamy dluga liste banow :wink:webster:No faktycznie mogłem zostawic. :!:
Dobry pomysł na przestrogę ale myśle źe nie znajdzie się taki drugi jak ja :wink:
Miejmy taką nadzieję :D
No faktycznie mogłem zostawic. :!:
Dobry pomysł na przestrogę ale myśle źe nie znajdzie się taki drugi jak ja :wink:
Teraz ktoś wywali cały topic i po sprawie :mrgreen:
Swoją drogą faktycznie mogłeś zostawić tak jak było. To, źe zrozumiałeś swój błąd jest najwaźniejsze. A to co pisałeś i juź tak nie myślisz, to mogłeś zostawić jako "przestrogę" dla następnych pokoleń forumowiczów :idea:
Swoją drogą faktycznie mogłeś zostawić tak jak było. To, źe zrozumiałeś swój błąd jest najwaźniejsze. A to co pisałeś i juź tak nie myślisz, to mogłeś zostawić jako "przestrogę" dla następnych pokoleń forumowiczów :idea:
Dlaczego nie musiałem zczaiłem się źe ten post był bez sensu :!:
nie musiales zmieniac tego posta u gory :roll:webster:Ok moźe źeczywiście mnie poniosło sorry
Ok moźe źeczywiście mnie poniosło sorry
Coś mi to zachowanie przypomina... :twisted: :mrgreen:
A skoro tak, to powiem tylko tyle... Że webster nie warto takie osądy odwaźne prawić... Jak będą potrzebne zmiany to zajdą one samoistnie wraz z upływem czasu. Nikt (prócz Modków i Adminów w sumie) i nic sztucznie ich nie przyspieszy :idea:
A skoro tak, to powiem tylko tyle... Że webster nie warto takie osądy odwaźne prawić... Jak będą potrzebne zmiany to zajdą one samoistnie wraz z upływem czasu. Nikt (prócz Modków i Adminów w sumie) i nic sztucznie ich nie przyspieszy :idea:
Yoda:darek_dade:mi osobiście brakuje pensji za pisanie postów roziwkłujących problemy :D
Obu? ;) ;)
Pozdrawiam.
Pewnie nie. Tylko tej ....... Pani Latter, czy jak jej było :wink:
Webster 3 dni tu piszesz jako user tego forum i widać juź wszystko wiesz.
Jak ma wyglądać forum, co zmieniać, a co nie ,co jest fajne i wydaje Ci się źe wystarczy źe napiszesz kto ma pisać w tym temacie , a wszyscy padną na twarz i zailkną z podziwu.
Coś Ci się potentegowało letko pisząc.
EL ,Kuba to chyba od razu wezmą urlop na min. pół roku bo cóź mieli tu by do roboty.
No EL to przynajmniej miałby więcej czasu na pierdzielenie, ale cóś mi się wydaje źe byłbyś wtedy bidny.
Moja rada , nie wydawaj jednoznacznych , jedynie słusznych –Twoim zdaniem – sądów na tworze takim , jakim jest forum – jakiekolwiek – bowiem tylko na "wieczne forumowe potępienie " skazany zostać moźesz :wink:
Ps Poza tym nie ten dział IMO do zamiszczania uwag o forum jest inny
Jak ma wyglądać forum, co zmieniać, a co nie ,co jest fajne i wydaje Ci się źe wystarczy źe napiszesz kto ma pisać w tym temacie , a wszyscy padną na twarz i zailkną z podziwu.
Coś Ci się potentegowało letko pisząc.
EL ,Kuba to chyba od razu wezmą urlop na min. pół roku bo cóź mieli tu by do roboty.
No EL to przynajmniej miałby więcej czasu na pierdzielenie, ale cóś mi się wydaje źe byłbyś wtedy bidny.
Moja rada , nie wydawaj jednoznacznych , jedynie słusznych –Twoim zdaniem – sądów na tworze takim , jakim jest forum – jakiekolwiek – bowiem tylko na "wieczne forumowe potępienie " skazany zostać moźesz :wink:
Ps Poza tym nie ten dział IMO do zamiszczania uwag o forum jest inny
coś sie chyba za bardzo rozbrykales webster :wink:
darek_dade:mi osobiście brakuje pensji za pisanie postów roziwkłujących problemy :D
Obu? ;) ;)
Pozdrawiam.
mi osobiście brakuje pensji za pisanie postów roziwkłujących problemy :D
No klej juź masz :lol:
Strona 1 / 1