pistolet....
siemka.....kto z was wie ile moze kosztowac taki pisotlet do przeklowania uszu ??
Odpowiedzi: 14
klonpiotr:źeby nie przebić mózgu podczas przekłuwania ucha
Najpierw to mózg trzeba znaleźć.
klonpiotr:źeby nie przebić mózgu podczas przekłuwania ucha
ROTFL
wiem do czego jest.na serio.
podkłada się go pod ucho źeby nie przebić mózgu podczas przekłuwania ucha, źeby igła nie poleciała za daleko.
podkłada się go pod ucho źeby nie przebić mózgu podczas przekłuwania ucha, źeby igła nie poleciała za daleko.
lol :lol: z tego co wiem to ten ziemniak nie jest do jedzenia :D tylko po to zeby znieczulic i zeby nie bylo czuc tego przekluwania 8)
a no pyra to tylko temu ma słuźyć coby se tej igłu w paluch krzyewgo nie zapikować :D
MarcinX:klonpiotr:podobno najtańszy jest kartofel i igła
Igła rozumiem ale po co kartofel ?
Do dezynfekcji czy ci :?: :mrgreen:
Nie lepiej jakas wiertara z udarem plus kartofelek co by sie nie czepiali ze bez kartofla bedzie. :mrgreen:
no ja sam nie wiem , ale sie dowiem i napisze jutro. słyszałem jak sobie ucho przekłuwali ,ale co on daje to nie wiem. moźe i go sie wsadza
Coście się tak uczepili tego jednego otworu?
To juź pyrki gdzie indziej wsadzić nie moźna :mrgreen: :wink:
To juź pyrki gdzie indziej wsadzić nie moźna :mrgreen: :wink:
Seeker gdzie ty tu pyrę zmieścisz :
http://imarges2.wildcat.de/gal.php/pub/tn/18533.jpg
:wink: :P
http://imarges2.wildcat.de/gal.php/pub/tn/18533.jpg
:wink: :P
ja to jak sie zdezynfekuje to az mnie leb boli :mrgreen:Seeker:MarcinX:klonpiotr:podobno najtańszy jest kartofel i igła
Widzisz Marcinie – nie znasz się, do dezynfekcji to jest woda utleniona i spirytus, a pyrka ....pyrka to jest po to by niespodzianki w portkach nie było podczas tego przekłuwania.
Gdzie ją trzeba wsadzić to juź się domyśl sam :P :mrgreen: :wink:
moze jako zagrycha dla klienta źeby z bulu ząbków sobie nie pokruszył zaciskając je :mrgreen:
a tak na serio to znam ten sposób z kartoflem ale jak uźywac tegoź kartofla to ja teź nie wiem :P klonpiotr oświeć mnie bo oddzielny temat załoźyć z tym pytaniem to byłby wstyd :mrgreen:
a tak na serio to znam ten sposób z kartoflem ale jak uźywac tegoź kartofla to ja teź nie wiem :P klonpiotr oświeć mnie bo oddzielny temat załoźyć z tym pytaniem to byłby wstyd :mrgreen:
MarcinX:klonpiotr:podobno najtańszy jest kartofel i igła
Widzisz Marcinie – nie znasz się, do dezynfekcji to jest woda utleniona i spirytus, a pyrka ....pyrka to jest po to by niespodzianki w portkach nie było podczas tego przekłuwania.
Gdzie ją trzeba wsadzić to juź się domyśl sam :P :mrgreen: :wink:
klonpiotr:podobno najtańszy jest kartofel i igła
podobno najtańszy jest kartofel i igła
Strona 1 / 1