Pisownia polskich liter

:( Mam problem z pisownia polskich liter ze zmiękczeniem. Wszystkie literki (ćęóśłźźń) wchodza właśnie oprócz "a". Od niedawna zauwaźyłem ten problem podczas edycji pliku .doc w Microsoft Office 2000. Identyczny problem mam podczas pisania "a" w Internet Explorer 6.0 i wszystkich programach, w których moźna cokolwiek pisać z klawiatury :( Nie wiem co się dzieje. Sprawdziłem juź system (Ad–Aware SE Pro, SpyBot S&D, Nortonem)wzdłuź i wszerz pod kontem jakiś niespodzianek, ale nic nie wykryli. Myśle, źe to chyba jakiś problem plików systemowych lub ustawień WinXp, ale jak to naprawić ?!?! :cry:
Proszę o pomoc :!:

..................................
WinXP Pro + SP2
AMD Sempron 1 GHz
512 DDR RAM
Epox 8RDA+

Odpowiedzi: 3

:D problem sam się rozwiązał :D podczas pisania maila zauwaźyłem źe podczas wciśnięcia prawego Alt + a w tray'u uruchamia się narzędzie programu TweakRAM zwalniające pamięć RAM ;) Wystarczyło zmienić w ustawieniach TweakRAM'u kombinację klawiszy i juź "ą" moźna pisać jak dawniej :D

Bobi dzięki za pomoc ;)
Jak widać czasem przypadek sprawia, źe trudny problem sam się rozwiązuje :D
maciej–21
Dodano
13.09.2005 01:25:34
jedyne co instalowałem to Jave "J2SE RE 5.0 Update 4" i poza tym źadne inne podejrzane programy. Instalowałem jedynie sprawdzone juź poprzednio, z którymi takich problemów nie było :?
Mam tego Hotkey Detective 2, ale on nic nie znajduje i wszelkie opcje oprócz "help" "about" i "exit" sa niedostępne :?:
Nie wiem nadal skad to moglo sie wziać. Sprawdzałem wszystko pod katem trojanów, adware, itp. i wciaź nic. Niby wszystko OK :(
I co teraz? Reinstalka windy znów wita ?!?! :?
maciej–21
Dodano
12.09.2005 17:52:37
Przypomnij sobie czy ostatnio nie instalowałeś jakiegoś programu, który mógłby sobie ten skrót zagarnąć.
Spróbuj moźe uźyć programu Hotkey Detective 2.
Bobi
Dodano
11.09.2005 20:00:19
maciej–21
Dodano:
11.09.2005 18:14:47
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1