Pismo od Poczty...

Dostałem pismo od Poczty Polskiej, co to oznacza? Ktoś mi jakieś pieniądze wysłał, a ja ich nie dostałem czy co?

http://www.land.internetdsl.pl/1/2.jpg

Odpowiedzi: 6

Ja dostałem takie coś i po zapoznaniu się z treścią uznałem źe chodzi o to czy jesteś zadowolony z usłóg Poczty Polskiej jako całej firmy jak i z pracy jej poszczególnych zawodników takich jak np. twuj listonosz. Bo jeśli odczówasz dyskomfort psychiczny kiedy listonosz przynosi ci kasę, daje do ręki i po podpisaniu odbioru odczówasz źe on wyraźnie na coś jeszcze czeka, to masz właśnie okazję się poskarźyć.
Albo jak ci sąsiad przynosi kasę bo listonosz był ale cię nie było i sąsiad jeszcze wali ci w te słowa:
kuna sąsiedzie kochany masz tu 50 złoty bo listonosz mi dał cobym ci przekazał ale kuna jakoś dłógo cię nie było a ja czekałem pod sklepem na słońcu i czekałem i kuna jakoś tak wyszło źe z 5 stów 5 dych się ostało ale kuna jestem i daję ci osobiście bez ściemy czy cuś.
I to właśnie o to chodzi.

ps. lódzie widzieli jak sąsiad z listonoszem oba dwa pod sklepem czekali i czekali i cze...
Pan i pastuch
Dodano
17.08.2005 22:48:54
ja wiem o co chodzi takie cos dostaje sie jak sie korzystalo z wysylania paczki "za pobraniem", lub z przekazów pienięźnych itp
szymcar
Dodano
17.08.2005 22:23:55
Hehe, a co mi tam, wakacje są:P
Naczelny
Dodano
06.08.2005 23:56:43
Naczelny:
moją w poniedziałek otwierają...
Idz juz teraz to bedziesz w poniedzialek pierwszy w kolejce :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
06.08.2005 23:55:43
Teź bym poszedł, ale dopiero moją w poniedziałek otwierają...
Naczelny
Dodano
06.08.2005 23:52:49
Masz ciekawy problem.
Ja równieź od Poczty prawie codziennie dostaję pisma, listy,itp, ale gdy któreś z nich jakąś niejasnośc w sobie niesie zwłaszcza awizo , to zwyczajnie ubieram się i wychodzę..... na Pocztę .
Seeker
Dodano
06.08.2005 23:41:16
Naczelny
Dodano:
06.08.2005 19:02:54
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1