Pisanie litery c z kreską uruchamia program

Odnoszę wraźenie, źe te wszystkie porady niestety nie odnoszą się do mnie. Jak pisałam na samym początku przeczytałam mnóstwo porad na ten temat, równieź w pierwszym tego działu. Ja nie mam zainstalowanego panelu ATI/Catalist Control Center, więc nie mogę nic odznaczyć w zakładce Hotkeys ani teź odinstalować CCC przez Dodaj lub usuń programy. Faktem jest, źe mój problem z pisaniem małej litery ć występuje tylko i wyłącznie po zainstalowaniu wspomnianego programu X–Cleaner Freeware (robiłam to dwukrotnie – instalowałam i odinstalowywałam). Stwierdziłam, źe w czasie kiedy jest zainstalowany ten właśnie program występuje problem z pisaniem litery ć – wówczas kiedy chce napisać tę literę – nie da się a w zamian uruchamia się X–Cleaner. Teraz po odinstalowaniu go, przeczyszczeniu rejestru i ponownym uruchomieniu systemu mogę pisać literę ć. Wszystkie inne programy uruchamiają się normalnie i nie ma i nie było problemu z pisaniem innych polskich znaków. Moźe więc problem tkwi w samym programie X–Cleaner Freeware?

Odpowiedzi: 1

Czemu zaczynasz nowy temat zamiast kontynuować w starym ?? http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=51632
Żółty
Dodano
14.03.2006 11:24:46
baku
Dodano:
14.03.2006 11:00:16
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1