piraty piraty ... ;[
jak skutecznie zainstalowac pirackiego win'a XP prof ?!
ja probowalem z crackiem w ktorym trzeba bylo podmienic plik winlogon.exe i potem odpalic jeszcze jakies 2 programiki ale po podmianie pliku Xp sie nie odpalal wiec caly plan wpiz...u ;{
za wszelka pomoc/wskazowki bede bardzo wdzieczny.
ja probowalem z crackiem w ktorym trzeba bylo podmienic plik winlogon.exe i potem odpalic jeszcze jakies 2 programiki ale po podmianie pliku Xp sie nie odpalal wiec caly plan wpiz...u ;{
Odpowiedzi: 11
Trzeba zrobic oddzielny dzial i tam przenosic takie rzeczy. Oj chlopaki, dawno sie tak nie usmialem :lol: :lol: :lol: :lol:
Moźna zadzwonić do microsoftu moźe coś poradzą :twisted:
Gagman:gieras:fajnt fajny topic. nastepne OT. podoba mi sie stwierdzeie Rebe trzeba by to gdzies zapisac :lol:
Najlepiej trzymać w schowku, biorąc pod uwagę ilość takich topiców... :lol:
Moga sie niezmiescic do schowka.Na to potrzeba specjalny dzial. :wink:
gieras:fajnt fajny topic. nastepne OT. podoba mi sie stwierdzeie Rebe trzeba by to gdzies zapisac :lol:
Najlepiej trzymać w schowku, biorąc pod uwagę ilość takich topiców... :lol:
fajnt fajny topic. nastepne OT. podoba mi sie stwierdzeie Rebe trzeba by to gdzies zapisac :lol:
Rebe:To moźe byś coś Autorowi doradził ? :lol: :wink:
No, a jakźe: google.com :mrgreen: za Elunią... :wink:
aligator:Dobry temat.
Szkoda zamykać... :mrgreen:
To moźe byś coś Autorowi doradził ? :lol: :wink:
Dobry temat.
Rebe:
Nie dość, źe źłodziej to jeszcze *** – pogratulować.
:lol: :lol: :lol: o losie, ale sie usmialem... dobre Rebe, dobre :)
Do tego co napisał Rebe dodam tylko, źe kolego wypadałoby, przed napisaniem swojego pierwszego postu na tym forum, zapoznać się z jego regulaminem. A tam wyraźnie jest zabroniona pomoc w podobnych przypadkach...
filo:jak skutecznie zainstalowac pirackiego win'a XP prof ?!
Nie dość, źe źłodziej to jeszcze *** – pogratulować.