pilne prosze problem z instalacja a raczej z deinstalacja:–(
Zostala rozpoczeta instalacja systemu windows xp, jak to anulowac jesli jest zainstalowany juz dobrze dzilalajacy xp?
Odpowiedzi: 10
EL NINO:
Pozniej usuniesz smieci wrzucone na dysk przez instalatora. O ile juz wrzucil.
jakie to beda pliki
Gdyź mialem podobną systułacje chciałem reinstalowac a w pewnym momencie zgasło swiatło przy nastepnej próbie komp sie wyłanczał a sam komputer nie chciał sie uruchomić.
Czy moźna było to uratować??
z konsoli odzyskiwani bootcfg /deflaut
i usuniecie niezbednych plików instalatora
czy to jest rozwiązniem??
Edytuj plik boot.ini i usun z niego wszystkie pozycje oprocz tych ktore standardowo powinny sie w nich znajdowac. Pozniej usuniesz smieci wrzucone na dysk przez instalatora. O ile juz wrzucil.
P.S. Jest tu taki przyklejony temat o boot.ini
P.S. Jest tu taki przyklejony temat o boot.ini
Korzystalem z konsoli przywracania systemu, bylo menu przy starcie systemu z 3 opcjami:
Win xp
poprzedni system na c:
instalacja systemu (konsola odzyskiwania).
Komp uruchamial sie z opcja 3, a ja zostawilem plyte w napedzie i pewna dobra dusza probowala uruchomic komputer wykonujac kolejne polecenia az do momentu gdy pojawil sie ekran 39min do konca instalacji...I tyle...
Win xp
poprzedni system na c:
instalacja systemu (konsola odzyskiwania).
Komp uruchamial sie z opcja 3, a ja zostawilem plyte w napedzie i pewna dobra dusza probowala uruchomic komputer wykonujac kolejne polecenia az do momentu gdy pojawil sie ekran 39min do konca instalacji...I tyle...
kazik912:
nic nie daje , usuniecie plikow instalacyjnych tez nic
Moźe opisz dokładnie problem ..
nic nie daje , usuniecie plikow instalacyjnych tez nic
zrestartowac komputer :wink:
mlodsza siostra
Po kolei. Jak do tego doszlo ze to sie pokazalo? Sam uruchomiles instalacje?kazik912:
Zostala rozpoczeta instalacja systemu windows xp, jak to anulowac jesli jest zainstalowany juz dobrze dzilalajacy xp?
Strona 1 / 1