pilne, pomóźcie
Mam problem tego typu iź komputer często mi sie restartuje, ale dziwne jest to źe zazwyczaj restart nastepuje zaraz po włączeniu komputera. Powtaza się to kilka razy i później jest juz dobrze. Proszę napiszcie w czym tkwi problem.
Odpowiedzi: 6
Nie pisz posta pod postem. Nastepnym razem wyleca oba.
2. Jest pewna roznica miedzy EL NINO a Jezusem. Zrozumienie czytanego tekstu sie klania.
P.S. Nie boj zaby. Nerwy mam jak ze stali. Zupelnie na chlodno, bez emocji zasadze komus kopa a widze ze odliczanie juz sie zaczelo. Nie wyswietla Ci sie juz na monitorze okienko z duzym "X" ?
1. Dla Ciebie EL NINO.chopper_92:
jakiegos ElNino ( Jezusa )
2. Jest pewna roznica miedzy EL NINO a Jezusem. Zrozumienie czytanego tekstu sie klania.
Za kogos, kto potrafi utemperowac podobnych Tobie.chopper_92:
Za kogo ty się masz?
P.S. Nie boj zaby. Nerwy mam jak ze stali. Zupelnie na chlodno, bez emocji zasadze komus kopa a widze ze odliczanie juz sie zaczelo. Nie wyswietla Ci sie juz na monitorze okienko z duzym "X" ?
EL NINO:
Twoj pierwszy tutaj post rowniez nie pomoze w ewentualnym rozwiazaniu problemu.
Człowieku WYLUZUJ BO CI NERWY PUSZCZĄ :evil: Pozatym człowiek pomocy szuka a nie masakrowania przez jakiegos ElNino ( Jezusa ) Za kogo ty się masz?
Dobra, to moze inaczej co? czy jak sie restartuje to widzisz jakies okienko z takim znakiem X: (X) i tam jakies napisy i odliczanie? 8)
Twoj pierwszy tutaj post rowniez nie pomoze w ewentualnym rozwiazaniu problemu.
Czytales ? –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Czytales ? –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
"poczytałem" juz sobie wiele porad na temat restartu , ale jakoś źadna z nich mi nie pomogła
Nim ktoś odpowie – zgadnie przyczynę innej moźliwości nie ma – proponuje byś najpierw zaznajomił się z tematem "Jak przedstawiac problemy" – dział "komunikaty moderatorów"
Chyba źe chcesz się w zgadywanki bawić.
Moźesz teź uźyć archiwum ze słowami kluczowymi "restart", "restartuje" i poczytać
Chyba źe chcesz się w zgadywanki bawić.
Moźesz teź uźyć archiwum ze słowami kluczowymi "restart", "restartuje" i poczytać
Strona 1 / 1