Pierwsza gra w źyciu :D
Witam. Jaka była wasza pierwsza gra w źyciu, w która zagraliscie na Pc. Moja to byla Dyna Blster...Chodzilo sie takim malym ludzikiem i stawialo bombki..Bylo okolo 100 leveli :D, ale warto bylo pykac :)...podawajcie swoje typy..pozdrawiam :D
Odpowiedzi: 20
dokladnie nie pamietam ale pamietam ze pierwsza gre jaka zainstalowalem jako pierwsza na swoim kompie to bylo age of empires
Ukey:Moja pierwsza gra byla CONTRA na pegazusie :]juz nniepamietam jak sie to wszystko pisalo ale chyba tak :]
CONTRA cool !! piekne czasy ;)
Moja pierwsza gra której pamiętam nazwe to "MISJA" na ATARI 800XL :)
Jesli chodzi o PC to chyba "SOŁTYS" :)
Było jeszcze cos na ZX SPECTRUM ale nie pamietam :)
Oczywiscie gier komputerowych na automaty nie licze :)
Jesli chodzi o PC to chyba "SOŁTYS" :)
Było jeszcze cos na ZX SPECTRUM ale nie pamietam :)
Oczywiscie gier komputerowych na automaty nie licze :)
ja grałem w kapitana pazura miałem wtedy 10lat
i teraz gdy mam 15 jeszcze nie pokonałem ostatniego bosa
i teraz gdy mam 15 jeszcze nie pokonałem ostatniego bosa
Na maszynce Atari 800 XL.
"Boulder Dash" – i wszystko jasne ...
"Boulder Dash" – i wszystko jasne ...
Prince Of Persia :D
RzEmIeN:STUNTS takie samochody 3d :)
popieram, gra dość skromna , ale niezmiernie wciągająca
To była gra na KONSOLI :D PEGAZUS takie coś na kartridźe. A tą grą było MARIO UHHHHHHHHH co to była za gra :lol:
STUNTS takie samochody 3d :) moze ktos w to gral
Contra rulezzz !!! pamietam jak sobie nastawilem 100 zyc na gre i poszedlll nawalac :]Ukey:Moja pierwsza gra byla CONTRA na pegazusie :]juz nniepamietam jak sie to wszystko pisalo ale chyba tak :]
klonpiotr:Ukey:Moja pierwsza gra byla CONTRA na pegazusie :]juz nniepamietam jak sie to wszystko pisalo ale chyba tak :]
pamiętam.fajnie się grało na dwóch.jak miałem pegasusa to było moje marzenie źeby mieć tą grę.fajna była
Ja ja mam idziala do tej pory i gra sie swietnie ale juz TV cos sie gryzie sam niewiem dlaczego :/
Ukey:Moja pierwsza gra byla CONTRA na pegazusie :]juz nniepamietam jak sie to wszystko pisalo ale chyba tak :]
pamiętam.fajnie się grało na dwóch.jak miałem pegasusa to było moje marzenie źeby mieć tą grę.fajna była
Moja pierwsza gra byla CONTRA na pegazusie :]juz nniepamietam jak sie to wszystko pisalo ale chyba tak :]
kurcze to jeszcze takie gry telewizyjne prosze ciebie , RIVE RIDE czaicie gre ?? takimi samolotami sie latało na COMADORE 64 ;)
niezle wciagała .... do 5 rano nawet było ;)
niezle wciagała .... do 5 rano nawet było ;)
Dzieciaki jesteście!!!!
Najlepszy był Digger (1988)!!!
Najlepszy był Digger (1988)!!!
Doom 2, Duke Nukem 3D, Lotus, ESPN Extreme Games ;)
wolf3d:)
prinsiak, na kolanach u wujka :]
moja 1 gra w zyciu byl super stwor Microsoftu czyli saper wbudowany w Win 95. To byla giera !!
ooo ...tez pamietam ta gierke...chodzilo sie ludzikiem i nawalalo do innych :Pdamiancore:jedna z najbardziejj wciągających gierek "Fade To Black"