Petycja w sprawie pokazywania meczów NBA na antenie TVP
Wielu z was zapewne interesuje sie sportem w szerokim tego slowa znaczeniu. TVP mysli ze sport to tylko pilka nozna i nic wiecej, a w Polsce jest mnostwo fanow koszykowki, a w szczegolnosci tej w najlepszym wydaniu –––––– NBA
Wiec stworzylem petycje ktora moze pomoc w przywroceniu NBA do TVP.
Serdecznie prosze o podpisy fanow sportu i nie tylko
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=116
Wiec stworzylem petycje ktora moze pomoc w przywroceniu NBA do TVP.
Serdecznie prosze o podpisy fanow sportu i nie tylko
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=116
Odpowiedzi: 14
skoro publiczną TVP nie stać na pokazywanie takich rodzynków jak Wisła – Real, odpuścili sobie Małysza w lecie, to całe lata upłyną zanim ktoś tam w ogóle pomyśli o czymś takim jak enbijej.
Poza tym juź zakupiona na wyłączność przez ceplus. Petycja nic nie da. :(
a abonament idzie (oprócz wypłat prezesów, prezenterów, pracowników) na rodzime produkcje : Na Wspólnej, M jak .. cośtam, Plebania...
Poza tym juź zakupiona na wyłączność przez ceplus. Petycja nic nie da. :(
a abonament idzie (oprócz wypłat prezesów, prezenterów, pracowników) na rodzime produkcje : Na Wspólnej, M jak .. cośtam, Plebania...
Tomi!:gusioo:jakieś relacje z F1, WRC
Przecieź TV4 pokazuje F1 i WRC.
Dołączam się do petycji, dawno nie widziałem meczu NBA po tm jak zdjeli mi z kablówki DSF (niemiecki program sportowy)
Przecie napisać raczyłem,
Iź nie kaźdy satelitę posiada,
A nie będę do biegał do sąsiada,
Zeby z WRC transmisje zobaczyć.
gusioo:jakieś relacje z F1, WRC
Przecieź TV4 pokazuje F1 i WRC.
Dołączam się do petycji, dawno nie widziałem meczu NBA po tm jak zdjeli mi z kablówki DSF (niemiecki program sportowy)
Tia .. panel sobie zdejme i radio nie działa ;)
gusioo:przestan płacić abonament
uwazaj! kontrolerzy poczty nie spia ;)
cos mi sie ostatnio o uszy obilo ze beda zagladac do samochodow jak nie bedziesz placil abonamentu i na podstawie radia samochodowego wystawia kare :D hahaha
pozdrawienia dla kontrolerow poczty :P
Zobaczymy, ale poki co prosze o podpisy
A d***a tam, przestan płacić abonament i za kasę zaoszczędzoną kup satelitę i lej na TVP :D
Ja nie mam kablowki ani cyfry, wiec jedynym dla mnie rozwiazaniem jest wlanie TVP. Placac abonement chcemy, aby program sprostywal naszym oczekiwaniom i dlatego trzeba organizowac takie akcje.
z tych programow co wymieniles to chyba najlepszy jest extreme sport, bo na cyfrze (canal+) tez dominuje pilka nozna (chociaz tu duzy plus za zagraniczne ligi), a na eurosport to jak juz jest jakas impreza to przez 2 tygodnie ciagle to samo :)
no ale tak jak wspomniales nie kazdy musi miec kablowke albo cyfre, po to wlasnie mamy rodzima tv
no ale tak jak wspomniales nie kazdy musi miec kablowke albo cyfre, po to wlasnie mamy rodzima tv
Tak powaźnie to rzeczywiście piłka noźna króluje, a nie mamy czym się chwalić. IMHO powinni dać wiecej MTB, Kolarstwa, jakieś relacje z F1, WRC i tak wogóle TVP powinna być bardziej extremalna. A dzisiaj jedynym extremalym wyczynem jest plebania ;)
BTW Są inne kanały: extreme sprts, eurosport, ale nie kaźdy ma satelite/kabloofke/cyfre+
BTW Są inne kanały: extreme sprts, eurosport, ale nie kaźdy ma satelite/kabloofke/cyfre+
jezeli to lubisz to czemunie
ja oplacajac abonament rtv i po czesci utrzymujac tvp mam prawo chociazby do wypowiedzenia sie na temat tego, co chcialbym widziec w telewizji,
czy nasza kultura sportowa musi sie ograniczac do pilki noznej??
rozwinmy nasze horyzonty!!
moze wyniknie z tego cos dobrego,
pozdrawiam
ja oplacajac abonament rtv i po czesci utrzymujac tvp mam prawo chociazby do wypowiedzenia sie na temat tego, co chcialbym widziec w telewizji,
czy nasza kultura sportowa musi sie ograniczac do pilki noznej??
rozwinmy nasze horyzonty!!
moze wyniknie z tego cos dobrego,
pozdrawiam
Tiaa a ja kce źeby pokazywali w TV programy o hodowli marchewek !
cos ostatnio duzo tych petycji na forum, wejdzcie poprostu na www.petycje.pl i jak ktos zanjdzie cos dla siebie to sie wpisze, a nie z kazda z osobna tu na forum
jestem za !!
ale oprocz nba z checia obejrzalbym baseball i rugby, ale na to chyba nie mozna liczyc w polskiej telewizji :(
ale oprocz nba z checia obejrzalbym baseball i rugby, ale na to chyba nie mozna liczyc w polskiej telewizji :(
Strona 1 / 1