Petycja w sprawie pokazywania meczów NBA na antenie TVP

Wielu z was zapewne interesuje sie sportem w szerokim tego slowa znaczeniu. TVP mysli ze sport to tylko pilka nozna i nic wiecej, a w Polsce jest mnostwo fanow koszykowki, a w szczegolnosci tej w najlepszym wydaniu –––––– NBA
Wiec stworzylem petycje ktora moze pomoc w przywroceniu NBA do TVP.
Serdecznie prosze o podpisy fanow sportu i nie tylko
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=116

Odpowiedzi: 14

skoro publiczną TVP nie stać na pokazywanie takich rodzynków jak Wisła – Real, odpuścili sobie Małysza w lecie, to całe lata upłyną zanim ktoś tam w ogóle pomyśli o czymś takim jak enbijej.
Poza tym juź zakupiona na wyłączność przez ceplus. Petycja nic nie da. :(

a abonament idzie (oprócz wypłat prezesów, prezenterów, pracowników) na rodzime produkcje : Na Wspólnej, M jak .. cośtam, Plebania...
Corben
Dodano
12.09.2004 13:29:21
Tomi!:
gusioo:
jakieś relacje z F1, WRC

Przecieź TV4 pokazuje F1 i WRC.

Dołączam się do petycji, dawno nie widziałem meczu NBA po tm jak zdjeli mi z kablówki DSF (niemiecki program sportowy)

Przecie napisać raczyłem,
Iź nie kaźdy satelitę posiada,
A nie będę do biegał do sąsiada,
Zeby z WRC transmisje zobaczyć.
Anonymous
Dodano
12.09.2004 11:08:33
gusioo:
jakieś relacje z F1, WRC

Przecieź TV4 pokazuje F1 i WRC.

Dołączam się do petycji, dawno nie widziałem meczu NBA po tm jak zdjeli mi z kablówki DSF (niemiecki program sportowy)
Tomi!
Dodano
12.09.2004 01:01:17
Tia .. panel sobie zdejme i radio nie działa ;)
Anonymous
Dodano
11.09.2004 12:32:04
gusioo:
przestan płacić abonament

uwazaj! kontrolerzy poczty nie spia ;)
cos mi sie ostatnio o uszy obilo ze beda zagladac do samochodow jak nie bedziesz placil abonamentu i na podstawie radia samochodowego wystawia kare :D hahaha

pozdrawienia dla kontrolerow poczty :P
n@pciu
Dodano
11.09.2004 12:17:41
Zobaczymy, ale poki co prosze o podpisy
mundekboot
Dodano
11.09.2004 12:14:33
A d***a tam, przestan płacić abonament i za kasę zaoszczędzoną kup satelitę i lej na TVP :D
Anonymous
Dodano
11.09.2004 12:11:10
Ja nie mam kablowki ani cyfry, wiec jedynym dla mnie rozwiazaniem jest wlanie TVP. Placac abonement chcemy, aby program sprostywal naszym oczekiwaniom i dlatego trzeba organizowac takie akcje.
mundekboot
Dodano
11.09.2004 12:05:07
z tych programow co wymieniles to chyba najlepszy jest extreme sport, bo na cyfrze (canal+) tez dominuje pilka nozna (chociaz tu duzy plus za zagraniczne ligi), a na eurosport to jak juz jest jakas impreza to przez 2 tygodnie ciagle to samo :)
no ale tak jak wspomniales nie kazdy musi miec kablowke albo cyfre, po to wlasnie mamy rodzima tv
n@pciu
Dodano
11.09.2004 11:21:21
Tak powaźnie to rzeczywiście piłka noźna króluje, a nie mamy czym się chwalić. IMHO powinni dać wiecej MTB, Kolarstwa, jakieś relacje z F1, WRC i tak wogóle TVP powinna być bardziej extremalna. A dzisiaj jedynym extremalym wyczynem jest plebania ;)
BTW Są inne kanały: extreme sprts, eurosport, ale nie kaźdy ma satelite/kabloofke/cyfre+
Anonymous
Dodano
11.09.2004 11:05:21
jezeli to lubisz to czemunie

ja oplacajac abonament rtv i po czesci utrzymujac tvp mam prawo chociazby do wypowiedzenia sie na temat tego, co chcialbym widziec w telewizji,

czy nasza kultura sportowa musi sie ograniczac do pilki noznej??
rozwinmy nasze horyzonty!!
moze wyniknie z tego cos dobrego,

pozdrawiam
n@pciu
Dodano
11.09.2004 10:42:03
Tiaa a ja kce źeby pokazywali w TV programy o hodowli marchewek !
Anonymous
Dodano
11.09.2004 09:38:48
cos ostatnio duzo tych petycji na forum, wejdzcie poprostu na www.petycje.pl i jak ktos zanjdzie cos dla siebie to sie wpisze, a nie z kazda z osobna tu na forum
gieras
Dodano
10.09.2004 23:17:17
jestem za !!

ale oprocz nba z checia obejrzalbym baseball i rugby, ale na to chyba nie mozna liczyc w polskiej telewizji :(
n@pciu
Dodano
10.09.2004 23:12:03
mundekboot
Dodano:
10.09.2004 22:21:12
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1