Pentium 3400 HT z 1MB cash z dziwna miedziana płytką

Witam czy ktoś sie spotkał z dziwnie wyglądającym Pentium IV 3400 z 1MB cashu z HT. Kupiłem za 1/3 ceny sklepowej takiego procka. Działa super i jego parametry sie zgadzają bo testowałem przeróznymi programami ale sam wygląd. Procesor jak rozpakowałem tobył pokryty srebrna farbą na której były wybite mało czytelne jego parametry i wszelkie numery inne. Poniewaź powierzchnia niebyła gładziutka to ja drobniutkim papierkiem przeszłifowałem. Ale tylko dotknołem papierem ściernym i zauwaźyłem źe tu schodzi farma z numerami. Idealnie wyszlifowałem procesor –jego płytkę i załoźyłem do komputera. Jak narazie działa niesamowicie. Co Wy na to ?? Czy niespotkaliście sie z takim dziwnie wyglądajacym procesorem??? Jak to sprawdzić czy jest autentyczny . Dodam źe był zapakowany w Intelowskie pudełko z radiatorem intelowskim jak inne.

Odpowiedzi: 2

wiem, źe to baaardzo mało prawdopdobne ale moźliwe źe jes to jakaś wersja inźynieryjna procka, moźe ktoś wie więcej na ten temat
http://www.wgk.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12385
emil
Dodano
30.12.2004 16:59:41
Normalny PIV z płtyką chroniącą jądro.
Jesli wykrywa go Tobie jako ten CPU którego zakupiłeś to wystarczający dowód autentyczności.
McScr@by
Dodano
30.12.2004 16:33:57
reniol
Dodano:
29.12.2004 22:39:59
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1