PC Suite 6.4 – Nokia 6610i – brak połączenia z kompem
Witam. Nie mogę połączyć PC Suite 6.4 z Nokią 6610i. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Z góry serdeczne dzięki.
Odpowiedzi: 13
Sprobuj MobiMB Mobile Media Browser.
Niestety u mnie nie działa–instaluję sterowniki i nie wykrywa mi telefonu. Być moźe coś źle robie–proszę o wskazówki bo szlag mnie trafi.
Kupiłem na Allegro kabelek USB do Nokii 3100/6100/6610 firmy Forever za 19zł. Do kabelka był dołączone drivery. Po instalacji wszystko działa. Uźywam programu Oxygen Phone Menager 2.6. Szkoda tylko, źe trial, ale moźe coś na to poradzę.
Reasumując, kupowanie drogiego, orginalnego kabla DKU–5 jest po prostu bez sensu. To juź lepiej mieć orginał OPM za 9$ i taki kabel jak ja za 20zł.
Reasumując, kupowanie drogiego, orginalnego kabla DKU–5 jest po prostu bez sensu. To juź lepiej mieć orginał OPM za 9$ i taki kabel jak ja za 20zł.
Ja kupilem nie orginalny z hurtowni za bodajze 10–20zl, nie pamietam dokladnie ile.
Mialem maly problemik z oprogramowaniem, po bojach udalo sie wreszcie polaczyc przez MobiMB Mobile Media Browser.
Jesli zalezy Ci zeby nie miec problemow z polaczeniem kup orginala, jesli chcesz zaoszczedzic kup nie orginala.
Mialem maly problemik z oprogramowaniem, po bojach udalo sie wreszcie polaczyc przez MobiMB Mobile Media Browser.
Jesli zalezy Ci zeby nie miec problemow z polaczeniem kup orginala, jesli chcesz zaoszczedzic kup nie orginala.
No właśnie! A opłaca się w takim razie kupować orginalny kabel DKU–5, czy moźe lepiej zaoszczędzić i kupić na Allegro podróbkę z softem? Czy ten program OXI cośtam działa na tyle dobrze co PC–suite? Czy nie stracę jakiś funkcji? A moźe kupić jeszcze tańszy kabelek (na Allegro), który juź się nie nazywa DKU–5, ale teź piszą, źe pasuje i dają softa?
Z góry dzięki
Z góry dzięki
No z mojej strony polecam. Mi odpowiada.
"...Oxygen Phone Menager' ten program mam wybrać ?
Mi działa Oxygen Phone Menager. Co prawda telefon to N3100 ale kabel ten sam :D
UPDATE:
Na szaro nie zostałeś zrobiony bo w tych wszystkich telefonach jest te same złącze :wink:
UPDATE:
Na szaro nie zostałeś zrobiony bo w tych wszystkich telefonach jest te same złącze :wink:
Nie jest ogrinalny – zakupiony na Allegro – najdziwniejsze źe ma nalepke "...dla nokii 5100; 6100" – chyba zostałem zrobiony na szaro.
Zdaje sie ze tylko IRDA albo orginalny od Nokii kabel polaczy z PC Suite.
Zobacz innym programem.
Moja N6610 tez sie nie laczyla przez PC Suite.
MobiMB Mobile Media Browser u mnie zadzialal.
Zobacz innym programem.
Moja N6610 tez sie nie laczyla przez PC Suite.
MobiMB Mobile Media Browser u mnie zadzialal.
Kabel jest orginalny nokii czy innego producenta?
Kabel DKU–5 – XP pro
Jakie polaczenie kabel czy IRDA?
Strona 1 / 1