Pc nie moze się wlączyc
Problem:przy próbie wlaczenia pc dzieje sie:
1)czasami nie łapie monitor,a jednostka chodzi :lol: (Mag 570 FD)
2)wszystko rusza ale po chwili bez wyraznego powodu sie wylancza :evil:
3)to samo dzieje sie jak juz uda sie mi go wlaczyc i po kilku minutach pracy znowu sie wylancza(a pracuje na win xp prof)
Sprawdzilem napiecie w gniazdku oraz kable zasilajace od monitora i jednostki wszystko jest ok...
Moze ktos mi powie co sie wyrabia ???
ps. odlaczylem tez wszystkie zbedne czesci zestawu(zostal dysk,i karta graficzna) i tez dalej nie chce pracowac.... :evil:
1)czasami nie łapie monitor,a jednostka chodzi :lol: (Mag 570 FD)
2)wszystko rusza ale po chwili bez wyraznego powodu sie wylancza :evil:
3)to samo dzieje sie jak juz uda sie mi go wlaczyc i po kilku minutach pracy znowu sie wylancza(a pracuje na win xp prof)
Sprawdzilem napiecie w gniazdku oraz kable zasilajace od monitora i jednostki wszystko jest ok...
Moze ktos mi powie co sie wyrabia ???
ps. odlaczylem tez wszystkie zbedne czesci zestawu(zostal dysk,i karta graficzna) i tez dalej nie chce pracowac.... :evil:
Odpowiedzi: 2
ok sprawdze i napisze ale wydaje mi sie ze jest wszystko w porzadku... jestem w szkole i nie mam jak informacje uzupelnie
To co zwykle.
Na początku sprawdź temperatury (chipset,procesor),oraz napięcia zasilacza (5v,12v,3.3v),jakimś programem diagnostycznym.
Aida,Motherboaed Monitor itp.
Na początku sprawdź temperatury (chipset,procesor),oraz napięcia zasilacza (5v,12v,3.3v),jakimś programem diagnostycznym.
Aida,Motherboaed Monitor itp.
Strona 1 / 1