PC Format prenumerata
Otoz chcem zamowic prenumerate tego pisma, ale bym chcial ponzac Wasze opinie o tej gazecie....
Odpowiedzi: 20
IMO najwiekszą kopalnią wiedzy na temat IT jest sieć.
Wole przeglądać serwisy i wybrać to co mnie interesuje niź zdawać się na jakiś redachtorów i wydawać kasę na papier.
Wole przeglądać serwisy i wybrać to co mnie interesuje niź zdawać się na jakiś redachtorów i wydawać kasę na papier.
vif:
Jam bym np. wolał o windowsie rejestrze anie jak obslugiwac dane programy
o windowsie i rejestrze jest sporo porad w PC Formacie. Jeźeli masz tak ograniczone (nie zrozum mnie źle:P) wymagania to bierz gazetę, której głównym tematem jest to co Ciebie interesuje. Nie prenumeruj.
Właśnie właśnie....kwestia gustu :wink:
Wolę patrzeć na gołe
panienek,odrobinę
i
niź oglądać najnowszego GF 6800 GT :mrgreen:
Wolę patrzeć na gołe

kwestia gustu :lol:MarcinX:
Ale nie da się ukryć źe w Peep Show obrazki fajniejsze.
Przewaźnie :lol:
darek_dade:
PC Format ma teź porady dla bardziej zaawansowanych uźytkowników. Czasem 50% magazynu jest przeznaczane na jeden temat, np przyspieszanie windowsa. Takie teamty sa przydatne i dla początkujących i zaawanowanych. Według mnie nie ma lepszej gazety z poradami niz PC Format. Tylko źe te porady zazwyczaj mnie nie interesują :(
Kiedyś prenumerowałem PC World–a
Obecnie nie widze sensu prenumeraty.. Jeźlei któryś numer tego pisma zawiera dla mnie naprawdę interesujace rzeczy to go kupuję..
Moim zdaniem PCWord to najlepsza gazeta o tematyce komputerowehj narynku . Mimo pewnych wad, które tu wymieniono.
Pozdro..!
Jam bym np. wolał o windowsie rejestrze anie jak obslugiwac dane programy
PC Format ma teź porady dla bardziej zaawansowanych uźytkowników. Czasem 50% magazynu jest przeznaczane na jeden temat, np przyspieszanie windowsa. Takie teamty sa przydatne i dla początkujących i zaawanowanych. Według mnie nie ma lepszej gazety z poradami niz PC Format. Tylko źe te porady zazwyczaj mnie nie interesują :(
Ale nie da się ukryć źe w Peep Show obrazki fajniejsze.
wpisz sobie na googlach "peep show" to sie dowiesz :wink:
a co to jest to Peep SHow??
Skoro musisz czytac te opisy, to albo te "ilustracje" sa za skomplikowane, albo jeszcze nie wiesz o co loto. I stawialbym na to drugie :mrgreen: .gusioo:
Pewnikiem są jakie opisy co się dzieje na ilustracjach ;)
Mnie w tym Peep Show to sie najbardziej podoba "formatowanie dyskietki" :P .
Rebe:
gusioo:
Kaźdy dobiera gazety wg. swojego poziomu (jedny czytają Peep Show :lol: a inni wolą Chip'a)
Nie gadaj, gusioo, to tam są jakieś napisy ?
Miałem PCF kilka razy w ręku – nie zachwycił mnie, źe oględnie napisze.
Pewnikiem są jakie opisy co się dzieje na ilustracjach ;)
gusioo:
Bo moze to pismo jest dla początkujących :?: Nie kaźdy rodzi się i wie gdzie zmienić domyślny program :idea:
No to napisalem JAK DLA MNIE...
gusioo:
Kaźdy dobiera gazety wg. swojego poziomu (jedny czytają Peep Show :lol: a inni wolą Chip'a)
Nie gadaj, gusioo, to tam są jakieś napisy ?
Miałem PCF kilka razy w ręku – nie zachwycił mnie, źe oględnie napisze.
vif:
ja tam odradzam PCFormata. Jak dla mnie troche za latwe te porady są np. Jak zmienic domyslny program otwierajacy plik AVI :/ [...]
Bo moze to pismo jest dla początkujących :?: Nie kaźdy rodzi się i wie gdzie zmienić domyślny program :idea:
ja tam odradzam PCFormata. Jak dla mnie troche za latwe te porady są np. Jak zmienic domyslny program otwierajacy plik AVI :/
Gdyby byl wiekszy poziom bym kupowal fajne maja papier :> i ładnie pachnie :)
a tak na serio to jest grubszy od eksperta i nie ma tam o programowaniu
Gdyby byl wiekszy poziom bym kupowal fajne maja papier :> i ładnie pachnie :)
a tak na serio to jest grubszy od eksperta i nie ma tam o programowaniu
Dobre, ale nie zawsze najlepsze. Kupując swoją plyte główną sugerowałem się własnie testem w jednej z tych gazet. Zawiodłem się.
Moze dlatego ze to bardzo dobre produkty darek_dade... :wink:
PC Format ma bardzo kiepskie testy sprxzętu, ale nie na tym się to czasopismo specjalizuje. Jeźeli oczekujesz źe z gazetą otrzymasz masę bardzo ciekawych porad to na PC Formacie się nie zawiedziesz. PC World Komputer i Chip jest skorumpowany, czy nie zauwaźyliście źe od kilku dobrych miesięcy na podium w testach czegokolwiek stają zazwyczaj produkty gigabyte :?:
Polecam Eksperta, Komputer Świat i PC World Komputer. :idea: Chipa odradzam. Kilka razy mialem w reku al nic mnie tam nie zainteresowalo. :wink:
A PC Format czytalem kiedys – tez dobre pismo z przejrzysta ladna szata graficzna. :idea:
A PC Format czytalem kiedys – tez dobre pismo z przejrzysta ladna szata graficzna. :idea: