Pasek z Longhorna
Witam chcialem sie od was dowiedziec czy warto instalowac ten pasek z nowego systemu tzn. z longhorna:) Jak dziala ?? Czy nie zwalnia systemu ?? Czy jest po prostu super ?? Podawajcie swoje opinie :) Moze sobie go instalne ale narazie to .....
Odpowiedzi: 14
Mam 256MB DDR 333MHz, a co do StyliXP to u mnie np. jest wzrost predkosci kompa zaraz po tym jak wylacze tenze programik, ale i z wlaczonym nie narzekam a nawet jestem zadowolony.Pozdrawiam.
acha zibi ile masz pamieci ??
chyba sie pomysliles: stylexp nie zre pamieci :)
Juz sobie poradzilem. Teraz wyraze opinie – wyglad calkiem przyjemny dla oka, troche denerwujace bezpotrzebne wysuwanie sie, nie zauwazylem za to zeby pozeral pamiec (wszystko dziala mi tak jak przed instalacja tego paska a wlaczone mam tez SyleXP)Dosc dobrym pomyslem jest zegar umieszczony na tym pasku – nareszcie nie trzeba zerkac w rog ekranu, co wedlog mnie jest nie wygodne.
Sciagnalem, ale za nic nie moge pojac jak to zainstalowac. Dzieki za linka.
http://www.smartbarxp.com/
A skad to cos mozna sciagnac :?: :?: :?: :D
ja zainstalowalem i jest nawet nawet ale ma jedna wade zrzera pamiec :(
jak dla mnie zbedny bajer przyszlego Longhorna... :D
O co chodzi i do czego TO jest?????????
Ja juz probowalem... nic specjalnego i czasem nawet przeszkadza, kiedy sie niespodziewanie wysuwa :D
Dizęki, moźe jutro wyprubuje to dam więcej info o tym :D
Pozdroofka
:)
Pozdroofka
:)
wejdz na www.themexp.org
wejdz nastepnie do styli albo poprostu wpisz w wyszukiwarce "longhorn"
wejdz nastepnie do styli albo poprostu wpisz w wyszukiwarce "longhorn"
Pierwsza wada: będzie spowalniać system, i pytanko:zkąd moźna takie coś ściągnąć, prócz kazy i półki w sklepie :?: :)