Pasek języka
Zniką mi pasek języka. Gdy go włącam nie pokazuje się. Jeszcze jedno ikonka internet explorer na pulpicie zmieniła trochę wygląd :D Zrobiła się zwykła i nietrójwymiarowa. Prosę o pomoc z tymi problemami...
Odpowiedzi: 4
Pasek przywrocisz przez Panel sterowania >> Ustawienia regionalne >> Język >> Szczegóły >> Zaawansowane >> Konfiguracja systemu >> odznacz wyłączenie usług tekstowych
Co do ikony to TweakUI i rebuild icon
Co do ikony to TweakUI i rebuild icon
coyote_xp:
Zdecyduj się czy ci zniknoł czy się nie pokazuje.Co do tej ikonki...to kliknij ppm na nią ,właściwości i zmień ikone,i przestaw na tą "trójwymiarową".
Ikonki nie mogę zmoenić bo to jest ikonka internetu a nie jakiś folder. Włączają się ustawienia internetowe. A paska języka nie mogę właczyć...
coyote_xp:
Zdecyduj się czy ci zniknoł czy się nie pokazuje.Co do tej ikonki...to kliknij ppm na nią ,właściwości i zmień ikone,i przestaw na tą "trójwymiarową".
Ikonki nie mogę zmoenić bo to jest ikonka internetu a nie jakiś folder. Włączają się ustawienia internetowe. A paska języka nie mogę właczyć...
Strona 1 / 1