pasek języka

Witam! Przed chwilą naprawiając komputer koleżance w akademiku doswiadczyłem dziwnego zdarzenia. Mianowicie pasek jezyka nie chce zadokować się w pasku zadań, korzystając z tradycyjnych metod, czyli: ręczne przeciaganie przy odblokowanym pasku zadań, mieszanie w opcjach usług językowych i tekstowych... itp Niekonwencjonalnych metod nie znam, mógłby mi ktoś doradzic ?? Ustrojstwo siedzi na pulpicie i się śmieje ze mnie w najlepsze... Pozdrawiam! p.s.: jakby coś było niejasne to pytać a dopowiem czego trzeba!

Odpowiedzi: 4

moze jeszcze jakieś sugestie ??
hpmaxms
Dodano
25.03.2008 19:32:10
nie działa... pasek zadań jest odblokowany tylko zastanawia mnie jedno: dlaczego cały system jest po polsku a menu PPM paska jest całe po angielsku ??? moze to ma jakiś związek ?? aha i jeszcze jedno, jak się kliknie PPM na pasku zadań to tam gdzie jest podmenu paski narzędzi nie ma pozycji pasek języka. mozna go włączyć tylko na pulpit z poziomu panelu sterowania.
hpmaxms
Dodano
17.03.2008 23:02:13
Sprawdź jeszcze raz czy aby na pewno w tym momencie masz odblokowany pasek zadań, ponieważ w ferworze wypróbowywania różnych opcji mogło ci się to nie zgrać w czasie z kliknięciem "-". Jeśli jakiś Tweaker był w użyciu, to odwróć zmiany poczynione przez niego i odinstaluj go; w przypadku gdybyś go juz odinstalował zainstaluj ponownie i dalej jw.
Endrju
Dodano
17.03.2008 09:44:13
W prawym górnym rogu paska znak - [minimalizuj]. Naciśnij i masz go na dole koło traya. Aby z powrotem wylądował na pulpicie należy PPM na pasku i kliknąć "Przywróć pasek języka"
Endrju
Dodano
14.03.2008 12:05:11
  • hpmaxms 15.03.2008 02:39:37

[quote=Endrju]W prawym górnym rogu paska znak - [minimalizuj]. Naciśnij i masz go na dole koło traya. [/quote] No wlaśnie to nie działa, przez chwilę się podświetla ta kreseczka po przyciśnieciu, ale pasek za pierona nie chce wylądować na pasku zadań.

hpmaxms
Dodano:
14.03.2008 01:46:28
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1