pare problemów

hej mam pare problemow z winem ktore mnie denerwuja :roll:

1.nie mam ikonki pokaz pulpit gdy wlaczam "pokaz pasek szybkiego uruchomiania"

2.jak wylaczyc "pasek jezyka" zeby sie nie wlaczal automatycznie gdy wlaczam kompa

3.gdy wlaczam kompa wyskakuje mi zawsze ze windows wykryl nowy sprzet czy chcesz(kilka okienek bo niby kilka sprzetow wykryl.... jak to wylaczyc

4.jaka jest skuteczna metoda na to zeby wylaczyc programy ktore sie wlaczaja przy starcie windowsa (msconfig nie skutkuje)

pozdrawiam
:wink:

Odpowiedzi: 4

W takim razie usun karte i wszystko co z karta zwiazane z menedzera urzadzen i zrestartuj komputer. Niech wykryje a Ty mu zmienisz sterowniki.
EL NINO
Dodano
26.02.2005 15:24:38
ad3 tylko w tym sek ze ja nie mam takiego urzadzenia :] wykrywa mi jakies stero do karty tv ale ja juz mam inne dobre zainstalowane
hasblender
Dodano
26.02.2005 13:09:23
Alternatywnie dla tego co powyźej...

Ad1
Jęśli masz XP to:
Skopiuj sobie od koleg skrót z folderu C:Documents and Settings[nazwa]Dane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch
skrót Pokaź pulpit i wgraj do tego folderu u siebie.
Ad2
Prawy klik, zakończ i tam w okienku przeczytaj dokładnie co pisze bo będzie coś o tym czy zamknąć na dobre...
Ad3
Jaki to sprzęt wykrywa>??? najprościej jest zainstalować mu stery do tych urządzeń
Ad4
(msconfig nie skutkuje)

Nie???? zakładka uruchamianie, lub jeśli naprawde nie działa to moźe Start/Autostart [i tam usuń co chcesz]
adik154
Dodano
26.02.2005 12:52:52
ad1. http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=25371
ad2. Panel sterowania – klawiatura – ustawienia regionalne – odptasz: pokaź wskaźnik w pasku zadań
ad3. Zainstalować sterowniki do tego urządzenia.
ad4. StartupCPL wpisać w google.
Anonymous
Dodano
26.02.2005 12:45:59
hasblender
Dodano:
26.02.2005 12:31:51
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1