parada w wawie!

co sadzicie o paradzie geyow i lesbijek w warszawie ktora organizuja??? – podobno jakis polityk ma z nimi isc – wypisujie swoje zdania....

Odpowiedzi: 19

Kuba:
ale my rozmawiamy o homoseksualistach, nie gwałcicielach.

No OK. Ale ja pisze ogolnie o tolerancji.
Ad@$
Dodano
12.06.2005 14:04:37
ale my rozmawiamy o homoseksualistach, nie gwałcicielach.
Kuba
Dodano
12.06.2005 14:03:48
Tak sledze ten temat i zastanawia mnie jedno: Jaki jest zakres tolerancji? Czy jest juz moda na tolerancje dla zlodziei, mordercow? Jaki jest wyznacznik bycia tolerancyjnym?
Z drugiej strony: Czy nietolerancyjnym jest ten czlowiek, ktory stanwoczo sprzeciwia sie "dzialalnosci" gwalcicieli?
Ad@$
Dodano
12.06.2005 13:56:09
Chciałem iść na paradę, ale za długo wybierałem się z akadmika, zanim dojechałem do centrum, było juź po wszystkim.

Chciałem demonstrować sprzeciw wobec organizowania parad: gejów, lisbijek, Młodzieźy Wszechpolskiej. ;–)

A tak na serio. Polecam do przeczytania wywiad z o. Mieczysławem Koźuchem: http://serwisy.gazeta.pl/kosciol/1,64808,2761537.html
Stosunek Kościoła do homosekstualizmu zdaje mi się najsensowniejszym poglądam jaki dotąd słyszałem.
Kuba
Dodano
12.06.2005 03:32:45
sorry, za cenzurę, ale wypowiedź niezgodna z regulaminem. Kuba
Tomi!
Dodano
12.06.2005 01:41:16
Rebe:
EL NINO – w dupie. To jest chyba jedyna prawidłowa odpowiedź na postawione przez Ciebie pytanie.
Wiem Rebe, ale moja niebywala wrazliwosc nie pozwalala aby *** mi przez palce na klawiature przeszla :P .
Zreszta co tu duzo mowic czy pisac ? Wystarczy przygladnac sie slowom Yody:
Yoda:
Spalić, zabić i pogwałcić suwerenność chcesz. A jak Tobie tak zrobili to ciskać się zaczynasz...
Chociaz mi tu z daleka Sienkiewiczowskim Kalim smierdzi, mam nieodparte wrazenie ze jednak nie o mieszkancu Afryki pisarz wplotl w powiesc podobne slowa. To o "swiatlych", przesyconych "bozym milosierdziem" mieszkancach Lechistanu prawda absolutna.
EL NINO
Dodano
11.06.2005 22:50:38
Mi les i gey nie przeszkadzją, ale nigdy nie zgodziłbym sie na to aby homoseksualiści mogli adoptować dzieci. Gdyby taka zgoda była to realnym stałby sie kawał o treści takiej:
"widziałem twoich rodziców. Fajni panowie".

A na dodatek dziecko wychowywane w takiej rodzinie przypuszczalnie takźe byłoby homoseksualistą.
Damianos
Dodano
11.06.2005 21:30:01
gusioo:
Nie wiem dlaczego wsród nas panuje homofobia.

Ja tez sie zastanawiam i odpowiedzi znaleśc nie moge niby panuje tolerancja a jak przyjdzie co do czego to nikt na inne(niź nasze) poglądy nie pozwala.
Daishi
Dodano
11.06.2005 19:44:06
Ciemna strona, jasna strona to pojęcia względne. Wszysto zalerzy od punktu widzenia. Zastanów się jak daleko moźna się z tą tolerancją posunąc. Nie potrafię znieść tych co np. Jana Pawła II z wosku se lepiąi jakimś kamieniem przygniatają a potem organizują wystawę i zakrywają swe skrzywione umysły słowem SZTUKA. Tak jest i z tymi co swe zboczenia i krzywiznę natury chcą obnarzać pod szyldem TOLERANCJA. Jak daleko się jeszcze ludzie posuną pytam.
Pan i pastuch
Dodano
11.06.2005 19:35:44
Tolerancyjny jestem bardzo,ale jak czytam taki passus
na takich by sie jakiś Adolf przydał
to coś mi się dziwnego robi i cała ogłada pryska i to nie jest absolutnie zalezne od kontekstu ,w którym takie propozycje są uźywane.

Yoda – "Państwo bez stosów" to lektura , która nikogo i niczego nauczyć juź nie zdoła, ani wzorcem tytułowym, ani treścią, bo choć "historia magistra vitae est" to ci współcześni za nic ją mają. Chyba, źe przeciw oponentom coś z jej "teczek" wyciągnąć moźna.

EL NINO – w dupie. To jest chyba jedyna prawidłowa odpowiedź na postawione przez Ciebie pytanie.
Rebe
Dodano
11.06.2005 19:27:57
Yoda rację ma, ale to Jedi mistrz ;)
Wszyscy w koło o tolerancji prawią, a jak przychodzi co do czego to patrzeć nie umią.
Gej i lesbijka to przecieź człowiek jak kaźdy inny. Nie wiem dlaczego wsród nas panuje homofobia.
Ja sie obiema ręcami pod tą paradą podpisuje, a na kaczora głosował nie będę.
Anonymous
Dodano
11.06.2005 19:13:39
Naprawdę łatwa ścieźka Ciemnej Strony jest. Spalić, zabić i pogwałcić suwerenność chcesz. A jak Tobie tak zrobili to ciskać się zaczynasz, hmmm. W symbiozie z otaczającym światem trudniej znacznie źyć. Tylko zastanowić trzeba się co będzie, jak juź wszyscy pozabijają nawzajem się w czegoś imię.
Yoda
Dodano
11.06.2005 17:57:03
A ja moźe zacznę z ciut innej strony. Kiedyś było mi obojętne co kto i zkąd i gdzie. Ale przyszły dni i to tylko dwa – jak pojąłem źe coś trza z tym zrobić.
dzień pierwszy
handlem imałem się swego czasu i wylądowałem w Gliwicach na targowisku – towar czysto zimowy: czapki, rękawiczki itp. Na ów targowisku pojawiłem się o 6.00 rano w sobotę Styczeń –8 celcjusza a to dlatego coby mieć dobre miejsce. Aź tu gdzieś koło 8.00 wbija jakiś czarnuch chyba z rumuni albo dalej i pierdo*** źe to jego miejsce i mam wydu**** i ten czarny brudas koleszków jeszcze bardziej śmierdzących przywołał i łamaną polszczyzną mnie exmitować zaczęli. Pamiętam tylko źe złamałem chamowi czarnemu nos a potem Straźak miejski mnie ocucił i powidział źe onie nie mająpozwolenia na pobyt w Polsce i oni ich fuc* do policji. I zagrzany handlowałem do 14.00 bez "turystów" z zagranicy.
dziń drugi pewnego pięknego dnia jadę do pracy z 9 letnim synem linią PKP Zabrze–Katowice. I w pociągu cmoka się 2 facetów i cmoka i cmoka i kurna cmoka aź muj Syn mnie pyta: Tato co to znaczy, o co tu chodzi, czy widzisz to co ja?
I zdałem se sprawę źe to mnie przerasta.
Wniosek
Nie zdziwmy się jak pod hasłami TOLERANCJA, RÓWNOŚĆ, ZROZUMIENIE ujźymy kiedyś w TVN program pt. "Wieczur dla pedofila" albo "Les – jak im staje", "Turas Polakowi Bratem"
Moje zdanie MOŁOTOWEM, GAZEM, DO PIECA!!! Adolf gdzie jesteś???!!!
Pan i pastuch
Dodano
11.06.2005 04:30:02
nio czyli roznie i rozniscie...
sdcom
Dodano
11.06.2005 01:37:51
Moje prywatne zdanie brzmi:

"jeśli chcesz być homo to bądź ale qtfa daj spokój innym którzy w odróznieniu od ciebie mają normalnie poukładane"

I własnie takie podejście me w sotosunku do wszelakich les i gay...

PS.
Według mnie to na takich by sie jakiś Adolf przydał bo coraz bardziej sie ludziom w głowach przewraca...

Molesta /Skandal/:

"Armagedon jest blisko"
adik154
Dodano
11.06.2005 00:34:16
Ja to chyba jak zwykle porabany jestem, bo zapytam:
"gdzie ta podobno slawna polska tolerancja" ?
Na piwo poszla ? Zostala sie tylko zapyzialosc i zasciankowosc ?
EL NINO
Dodano
11.06.2005 00:21:00
SZOK... niech siedzą w domu, przynajmniej ze względu na fakt ze u sporej części społeczeństwa wywołują naprawde złe samopoczucie.. i skłonności do ekhm, wymiotów... !
pIEKAr
Dodano
10.06.2005 23:53:50
to głupota.przecieź hetero nie robią parad.nie jestem nie tolerancyjny , ale niech siedzą se w domu i po kątach spotykają.
klonpiotr
Dodano
10.06.2005 23:37:48
beznadzieja
Idealny3
Dodano
10.06.2005 23:16:17
sdcom
Dodano:
10.06.2005 23:13:03
Komentarzy:
19