parada w wawie!
co sadzicie o paradzie geyow i lesbijek w warszawie ktora organizuja??? – podobno jakis polityk ma z nimi isc – wypisujie swoje zdania....
Odpowiedzi: 19
Kuba:ale my rozmawiamy o homoseksualistach, nie gwałcicielach.
No OK. Ale ja pisze ogolnie o tolerancji.
ale my rozmawiamy o homoseksualistach, nie gwałcicielach.
Tak sledze ten temat i zastanawia mnie jedno: Jaki jest zakres tolerancji? Czy jest juz moda na tolerancje dla zlodziei, mordercow? Jaki jest wyznacznik bycia tolerancyjnym?
Z drugiej strony: Czy nietolerancyjnym jest ten czlowiek, ktory stanwoczo sprzeciwia sie "dzialalnosci" gwalcicieli?
Z drugiej strony: Czy nietolerancyjnym jest ten czlowiek, ktory stanwoczo sprzeciwia sie "dzialalnosci" gwalcicieli?
Chciałem iść na paradę, ale za długo wybierałem się z akadmika, zanim dojechałem do centrum, było juź po wszystkim.
Chciałem demonstrować sprzeciw wobec organizowania parad: gejów, lisbijek, Młodzieźy Wszechpolskiej. ;–)
A tak na serio. Polecam do przeczytania wywiad z o. Mieczysławem Koźuchem: http://serwisy.gazeta.pl/kosciol/1,64808,2761537.html
Stosunek Kościoła do homosekstualizmu zdaje mi się najsensowniejszym poglądam jaki dotąd słyszałem.
Chciałem demonstrować sprzeciw wobec organizowania parad: gejów, lisbijek, Młodzieźy Wszechpolskiej. ;–)
A tak na serio. Polecam do przeczytania wywiad z o. Mieczysławem Koźuchem: http://serwisy.gazeta.pl/kosciol/1,64808,2761537.html
Stosunek Kościoła do homosekstualizmu zdaje mi się najsensowniejszym poglądam jaki dotąd słyszałem.
sorry, za cenzurę, ale wypowiedź niezgodna z regulaminem. Kuba
Wiem Rebe, ale moja niebywala wrazliwosc nie pozwalala aby *** mi przez palce na klawiature przeszla :P .Rebe:EL NINO – w dupie. To jest chyba jedyna prawidłowa odpowiedź na postawione przez Ciebie pytanie.
Zreszta co tu duzo mowic czy pisac ? Wystarczy przygladnac sie slowom Yody:
Chociaz mi tu z daleka Sienkiewiczowskim Kalim smierdzi, mam nieodparte wrazenie ze jednak nie o mieszkancu Afryki pisarz wplotl w powiesc podobne slowa. To o "swiatlych", przesyconych "bozym milosierdziem" mieszkancach Lechistanu prawda absolutna.Yoda:Spalić, zabić i pogwałcić suwerenność chcesz. A jak Tobie tak zrobili to ciskać się zaczynasz...
Mi les i gey nie przeszkadzją, ale nigdy nie zgodziłbym sie na to aby homoseksualiści mogli adoptować dzieci. Gdyby taka zgoda była to realnym stałby sie kawał o treści takiej:
"widziałem twoich rodziców. Fajni panowie".
A na dodatek dziecko wychowywane w takiej rodzinie przypuszczalnie takźe byłoby homoseksualistą.
"widziałem twoich rodziców. Fajni panowie".
A na dodatek dziecko wychowywane w takiej rodzinie przypuszczalnie takźe byłoby homoseksualistą.
gusioo:Nie wiem dlaczego wsród nas panuje homofobia.
Ja tez sie zastanawiam i odpowiedzi znaleśc nie moge niby panuje tolerancja a jak przyjdzie co do czego to nikt na inne(niź nasze) poglądy nie pozwala.
Ciemna strona, jasna strona to pojęcia względne. Wszysto zalerzy od punktu widzenia. Zastanów się jak daleko moźna się z tą tolerancją posunąc. Nie potrafię znieść tych co np. Jana Pawła II z wosku se lepiąi jakimś kamieniem przygniatają a potem organizują wystawę i zakrywają swe skrzywione umysły słowem SZTUKA. Tak jest i z tymi co swe zboczenia i krzywiznę natury chcą obnarzać pod szyldem TOLERANCJA. Jak daleko się jeszcze ludzie posuną pytam.
Tolerancyjny jestem bardzo,ale jak czytam taki passus
Yoda – "Państwo bez stosów" to lektura , która nikogo i niczego nauczyć juź nie zdoła, ani wzorcem tytułowym, ani treścią, bo choć "historia magistra vitae est" to ci współcześni za nic ją mają. Chyba, źe przeciw oponentom coś z jej "teczek" wyciągnąć moźna.
EL NINO – w dupie. To jest chyba jedyna prawidłowa odpowiedź na postawione przez Ciebie pytanie.
to coś mi się dziwnego robi i cała ogłada pryska i to nie jest absolutnie zalezne od kontekstu ,w którym takie propozycje są uźywane.na takich by sie jakiś Adolf przydał
Yoda – "Państwo bez stosów" to lektura , która nikogo i niczego nauczyć juź nie zdoła, ani wzorcem tytułowym, ani treścią, bo choć "historia magistra vitae est" to ci współcześni za nic ją mają. Chyba, źe przeciw oponentom coś z jej "teczek" wyciągnąć moźna.
EL NINO – w dupie. To jest chyba jedyna prawidłowa odpowiedź na postawione przez Ciebie pytanie.
Yoda rację ma, ale to Jedi mistrz ;)
Wszyscy w koło o tolerancji prawią, a jak przychodzi co do czego to patrzeć nie umią.
Gej i lesbijka to przecieź człowiek jak kaźdy inny. Nie wiem dlaczego wsród nas panuje homofobia.
Ja sie obiema ręcami pod tą paradą podpisuje, a na kaczora głosował nie będę.
Wszyscy w koło o tolerancji prawią, a jak przychodzi co do czego to patrzeć nie umią.
Gej i lesbijka to przecieź człowiek jak kaźdy inny. Nie wiem dlaczego wsród nas panuje homofobia.
Ja sie obiema ręcami pod tą paradą podpisuje, a na kaczora głosował nie będę.
Naprawdę łatwa ścieźka Ciemnej Strony jest. Spalić, zabić i pogwałcić suwerenność chcesz. A jak Tobie tak zrobili to ciskać się zaczynasz, hmmm. W symbiozie z otaczającym światem trudniej znacznie źyć. Tylko zastanowić trzeba się co będzie, jak juź wszyscy pozabijają nawzajem się w czegoś imię.
A ja moźe zacznę z ciut innej strony. Kiedyś było mi obojętne co kto i zkąd i gdzie. Ale przyszły dni i to tylko dwa – jak pojąłem źe coś trza z tym zrobić.
dzień pierwszy
handlem imałem się swego czasu i wylądowałem w Gliwicach na targowisku – towar czysto zimowy: czapki, rękawiczki itp. Na ów targowisku pojawiłem się o 6.00 rano w sobotę Styczeń –8 celcjusza a to dlatego coby mieć dobre miejsce. Aź tu gdzieś koło 8.00 wbija jakiś czarnuch chyba z rumuni albo dalej i pierdo*** źe to jego miejsce i mam wydu**** i ten czarny brudas koleszków jeszcze bardziej śmierdzących przywołał i łamaną polszczyzną mnie exmitować zaczęli. Pamiętam tylko źe złamałem chamowi czarnemu nos a potem Straźak miejski mnie ocucił i powidział źe onie nie mająpozwolenia na pobyt w Polsce i oni ich fuc* do policji. I zagrzany handlowałem do 14.00 bez "turystów" z zagranicy.
dziń drugi pewnego pięknego dnia jadę do pracy z 9 letnim synem linią PKP Zabrze–Katowice. I w pociągu cmoka się 2 facetów i cmoka i cmoka i kurna cmoka aź muj Syn mnie pyta: Tato co to znaczy, o co tu chodzi, czy widzisz to co ja?
I zdałem se sprawę źe to mnie przerasta.
Wniosek
Nie zdziwmy się jak pod hasłami TOLERANCJA, RÓWNOŚĆ, ZROZUMIENIE ujźymy kiedyś w TVN program pt. "Wieczur dla pedofila" albo "Les – jak im staje", "Turas Polakowi Bratem"
Moje zdanie MOŁOTOWEM, GAZEM, DO PIECA!!! Adolf gdzie jesteś???!!!
dzień pierwszy
handlem imałem się swego czasu i wylądowałem w Gliwicach na targowisku – towar czysto zimowy: czapki, rękawiczki itp. Na ów targowisku pojawiłem się o 6.00 rano w sobotę Styczeń –8 celcjusza a to dlatego coby mieć dobre miejsce. Aź tu gdzieś koło 8.00 wbija jakiś czarnuch chyba z rumuni albo dalej i pierdo*** źe to jego miejsce i mam wydu**** i ten czarny brudas koleszków jeszcze bardziej śmierdzących przywołał i łamaną polszczyzną mnie exmitować zaczęli. Pamiętam tylko źe złamałem chamowi czarnemu nos a potem Straźak miejski mnie ocucił i powidział źe onie nie mająpozwolenia na pobyt w Polsce i oni ich fuc* do policji. I zagrzany handlowałem do 14.00 bez "turystów" z zagranicy.
dziń drugi pewnego pięknego dnia jadę do pracy z 9 letnim synem linią PKP Zabrze–Katowice. I w pociągu cmoka się 2 facetów i cmoka i cmoka i kurna cmoka aź muj Syn mnie pyta: Tato co to znaczy, o co tu chodzi, czy widzisz to co ja?
I zdałem se sprawę źe to mnie przerasta.
Wniosek
Nie zdziwmy się jak pod hasłami TOLERANCJA, RÓWNOŚĆ, ZROZUMIENIE ujźymy kiedyś w TVN program pt. "Wieczur dla pedofila" albo "Les – jak im staje", "Turas Polakowi Bratem"
Moje zdanie MOŁOTOWEM, GAZEM, DO PIECA!!! Adolf gdzie jesteś???!!!
nio czyli roznie i rozniscie...
Moje prywatne zdanie brzmi:
"jeśli chcesz być homo to bądź ale qtfa daj spokój innym którzy w odróznieniu od ciebie mają normalnie poukładane"
I własnie takie podejście me w sotosunku do wszelakich les i gay...
PS.
Według mnie to na takich by sie jakiś Adolf przydał bo coraz bardziej sie ludziom w głowach przewraca...
Molesta /Skandal/:
"Armagedon jest blisko"
"jeśli chcesz być homo to bądź ale qtfa daj spokój innym którzy w odróznieniu od ciebie mają normalnie poukładane"
I własnie takie podejście me w sotosunku do wszelakich les i gay...
PS.
Według mnie to na takich by sie jakiś Adolf przydał bo coraz bardziej sie ludziom w głowach przewraca...
Molesta /Skandal/:
"Armagedon jest blisko"
Ja to chyba jak zwykle porabany jestem, bo zapytam:
"gdzie ta podobno slawna polska tolerancja" ?
Na piwo poszla ? Zostala sie tylko zapyzialosc i zasciankowosc ?
"gdzie ta podobno slawna polska tolerancja" ?
Na piwo poszla ? Zostala sie tylko zapyzialosc i zasciankowosc ?
SZOK... niech siedzą w domu, przynajmniej ze względu na fakt ze u sporej części społeczeństwa wywołują naprawde złe samopoczucie.. i skłonności do ekhm, wymiotów... !
to głupota.przecieź hetero nie robią parad.nie jestem nie tolerancyjny , ale niech siedzą se w domu i po kątach spotykają.
beznadzieja