Panel sterowania i mój komputer nie odpalają się

w temacie posta zawarłem objawy niedomagania mojego xp. zaczelo się to najprawdopodobniej po naprawie pliku boot.ini zwiazanej z usunieciem linuksa. kiedy proboje z pulpitu odpalic Mój komputer, znika na chwile pasek zadan i ikony, prawoklik dziala, takze jest mozliwa ingerencja w wlasciwosci Mojego komputera. analogiczna sytuacja dzieje sie po probie uruchomienia panelu sterowania z menu start, tzn. znika na moment pasek zadan i ikony. wejscie w Moj komputer mozliwe jest przez windowsowskiego explorera, gdzie nie zawsze widoczny jest panel sterowania. z tego co zaobserwowalem panel sterowania przez explorera dostepny jest raz na jeden restart. jesli jest widoczny, be zproblemu do niego mozna wejsc i dokonac zmian w poszczegolnych zakladkach.

Odpowiedzi: 1

Trochę mętnie to opisałeś, ale "nic to.." jak mawiał Kmicic. Na początek zmień Menu startowe (prawoklik na Pasku zadań) na klasyczne, zrestartuj i zobacz co będzie. Potem znowu zmień na Windowsowe i zobacz. Sprawdź w Podglądzie zdarzeń, może coś pokaże, jaki plik Ci szwankuje. Komp sprawdzony na syfy ?
Ucho
Dodano
31.12.2007 19:16:01
Verno
Dodano:
28.12.2007 14:24:59
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1