Pamięci...
Witam!
Niedawno kupiłem 256MB DDR 333MHz byle jakich pamięci, ok. 7~8ns. Czy warto do takiego "dziadostwa" dokupić jakieś lepsze, np. Kingston albo Hynix??
Niedawno kupiłem 256MB DDR 333MHz byle jakich pamięci, ok. 7~8ns. Czy warto do takiego "dziadostwa" dokupić jakieś lepsze, np. Kingston albo Hynix??
Odpowiedzi: 8
Pawek:
Bo nie podkręcisz "dziadowskich" pamięci.
Tyle, ze nikt nie wie na ile te pamięci są "dziadowskie" – noname–y moga być "zrobione" na doskonałych układach tak samo jak na kompletnie doopiatych. Najprościej zabrać się za sprawdzanie co ta kość jest warta poprzez ustawianie timingów i oglądanie zachowań .
Bo nie podkręcisz "dziadowskich" pamięci.
Czemu nie wykonalny :?:
Ukey:
Ale wpadl mi pobry pomysl mozesz przecierz podkrecic ta pamiec i dokupic jakas leprza :D Ale za efekty nie biore odpowiedzialnosci :wink:
To jest bardzo zły i w sumie niewykonalny pomysł.
Ale wpadl mi pobry pomysl mozesz przecierz podkrecic ta pamiec i dokupic jakas leprza :D Ale za efekty nie biore odpowiedzialnosci :wink:
Nie warto. Spróbuj sprzedać te i kupić np. w jednej kości 512MB Kingstona.
Hymm jak dlamnie to raczej nie niebedo wspulpracowac co moze byc przyczyna wielu zwisow. Albo chyba sie ta pamiec wylonczy albo spali i masz po niej. Kupuj tez jakas slapsza lepiej albo ta sprzedaj i kup jakas dobra. Taka jest moj ocena
Hymm jak dlamnie to raczej nie niebedo wspulpracowac co moze byc przyczyna wielu zwisow. Albo chyba sie ta pamiec wylonczy albo spali i masz po niej. Kupuj tez jakas slapsza lepiej albo ta sprzedaj i kup jakas dobra. Taka jest moj ocena
Strona 1 / 1